8 Август, 2017 08:16 18 009 23

Мъж с малко дете преби възрастна жена (ВИДЕО)

  • спирка-
  • преби-
  • люлин
Мъж с малко дете преби възрастна жена (ВИДЕО) - 1
Кадър от видеото

Мъж с малко дете преби възрастна жена на една от спирките на столичния тролей №7. Случаят е заснет от свидетел, който разпространи видеото във фейсбук.

Ето и разказа (без редакторска намеса):

„Един баща с малко дете слезе от тролей 7 в Люлин и започна да бие една баба.....
Бащата седеше пред врата заедно с детето си и още един старец на стълбите( не бяха заедно) . Бабата искаше да мине и им направи забележка и това издразни бащата , той започна да я обиждам и след размяна на реплики слезе и започна да я бие“, пише жената, направила видеото.

Момиче и момче се отзовават на помощ на пострадалата, а агресорът се качва обратно в превозното средство.

ВИЖ ВИДЕОТО ТУК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    45 3 Отговор
    Много се увеличиха наркоманите напоследък.
  • 2 Фейсбук

    22 4 Отговор
    И какво видяхме от видеото.ЕДНО НИЩО!
  • 3 някойситам

    27 11 Отговор
    Искуствени новини в раздел"България" всеки ден!

    Милите журналисти все се чудят, от какво да направят "новина" в държава, в която от години не е имало новини.

    "Мъж с малко дете преби възрастна жена" - нито видях пребиване, а пък ако щеше да е заснето някъде в Русия това 6 секундно видео, щяхме да имаме 100000 малоумници, ревящи че ушанки пак пиани...

    Нали казвам, искуствени новини създани за да заитрегуват от дълбокия професионализм на журналисти.

    Коментиран от #11

  • 4 Гост

    22 9 Отговор
    Динковец-силен е срещу жени. Още по-добре е, като са баби!
  • 5 Чорба от греховете на отец Никодим

    30 2 Отговор
    Браво на него, "добър" пример дава на детето си...
    Те затова после в училищата, вчерашни пишлемета бият учителите, защото родителите им са ги учили да се бият от малки.
  • 6 Нормално

    21 8 Отговор
    Трябва да се изслуша и обратната страна на монетата, имам нещо в предвид. Значи има баби с толкова мухлясали мозъци, че наистина си заслужават боя. Мен лично са ме псували баби без причина, даже една нарече детето ми (пред него) к....ле мръсно. Това как мислите, дали няма да и нашокам канчето. Или ако кълне детето ми?!? Как? Ще стоя ли? Ами няма!
  • 7 аз и само аз

    12 12 Отговор
    Винаги съм искал да съм някаде около такива и да видя как бие баба ли дядо или човек но никога не съм попадал на такива тогава да му покажа как се бие на тоя или който и да е комплексар

    Коментиран от #9

  • 8 Май не е казано всичко

    19 6 Отговор
    Ами ако е слушал бабешки проклятия да му умре детето, сигурно и аз ще сляза и ще я намачкам пък и щом, никой не се е намесил, значи повечето са били съгласни с постъпката му! Защитавате старите хора ама от човек до човек си има разлика па било той и стар - старостта не е оправдание. Ако си л@%№о то и в старините си оставаш такова. Да разчиташ на старческия си вид и да проклинаш всичко живо около себе си, все някъде намираш някой като тоя баша!
  • 9 Нормално

    15 6 Отговор

    До коментар #7 от "аз и само аз":

    Ти не можеш да покажеш нищо, защото колкото и да си бабаит як, изобщо не знаеш насреща този какъв е. Всеки си намира майсторът. Въпросът не е да показваш на някого нещо, тук въпросът е защо се стига до удряне на Баба. Дали понякога Бабата може да си изпроси този пердах въпреки грехотата да се удрят, да! Значи, ако ти обижда Детето и ти я предупредиш и тя не спира и ако го кълне, извинявай, обаче бахти шамара ще и вкарам гаранция! Има възрастни хора, които нямат мярка, нямат себеконтрол, говоря рядко изкуфяли.
  • 10 психодиспансера

    17 14 Отговор
    Ей, никой няма право да бие никой, каквото и да му говори, каквото и да му казва, в нормалните държави за раздаване на шамари се налагат наказания, глоби и дори затвор.
    .ахти и ербапите, ще ми бият баби, вие луди ли сте бе.
    В България е пълно с болни стари хора, имат психическо заболяване, дименция, шизофрения и т.н. заболявания на психиката, толкова ли сте прости, да ударите бабата щото била обидила детето ви? Това са болни хора бе селяндури.

    Коментиран от #12

  • 11 Кофти

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "някойситам":

    Точно! Силно преувеличено с цел скандал и повече кликове - направо като в някой жълт сайт.... Ако прегледате коментарите във фвйсбук, където е публикувано видеото, ще видите, че ситуацията явно е била съвсем различна и всъщност лелката е предизвикала ситуацията и все пак никъде не се вижда да я бият, а само са я изхвърлили от автобуса заради собственото й арогантно поведение...
  • 12 бесни пенсии

    16 12 Отговор

    До коментар #10 от "психодиспансера":

    Не си прав, всеки който си проси боя трябва да си го получи(а след като прочетох статията съм 100% сигурен че тъпото бабе си го е изпросило). Иначе ако всеки се чувства свободен и безнаказан да говори или прави всичко на някой друг нещата не се получават добре. Понеже имам известен опит с прости и проклети старчоци, които се чувстват абсолютно свободни и в правото си да правят всякакви забележки и да се заяждат с хората без значение от мястото и ситуацията разчитайки че като са по-възрастни и всичко им е позволено и никой няма да им направи нищо мога да кажа че боклука си е боклук и на 20 и на 40 и на 60 и на 80 години. А който е боклук трябва да бъде мачкан за да не пречи на останалите.

    Коментиран от #16

  • 13 15 Март

    11 9 Отговор
    Прав е колегата по долу.Имал е късмет тоя.Аз такива много агресивни ербапи бързо ги оправям.На един за ритане на малко кученце,кучешкия плюс още един зъб ги остави на тротоара.Така че умници,внимавайте да не попаднете на точния човек като се правите на мъже, че може да си платите десетократно за извършеното деяние.А дано се видим с някои от вас....

    Коментиран от #21

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 XYQ

    0 6 Отговор
    БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА, БИЙ-БИЙ-БИЙ!!!
  • 16 натопорчена батка

    7 4 Отговор

    До коментар #12 от "бесни пенсии":

    Прав си, кефа да смачкаш от бой 80 годишна бабичка е неописуем. Ти си истинска батка.

    Коментиран от #23

  • 17 антрашпиц

    7 3 Отговор
    Тъй като ви чета коментарите на повечето писали тук заключавам че по комлексиран народ на тая планета едва ли може да има...
  • 18 БКП

    5 4 Отговор
    Не защитавам никого , но от горчивия ми опит от С.Г.Т. съм забелязаъл , че има много нахални баби и дедовци , които им е крив целия свят и им липсва КОМУНИЗЪМА за да живеят спокойно , но има и такива ИНДЕВИДИ , на които им липсва КОМУНИЗЪМА да ги възпита и научи на морал и възпитание
  • 19 ...

    3 1 Отговор
    А да видим сега кво ще каже народа може и циганин да го искарат както винаги за да си измият ръцете по бързо от малцинството е бил нападателят срам и позор!
  • 20 Vasik Atanasova

    1 3 Отговор
    100% БИХ СЕ НАМЕСИЛ АКО БЯХ ТАМ
  • 21 ха ха

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "15 Март":

    Не се прави на голяма работа защото историята помни много по силни от теб гушнали букета или отишли в реанимацията.Само си спомни за Багата.Или може би ти и него можеш да набиеш.
  • 22 бебе

    5 4 Отговор
    Позната беше в автобуса и разказа, че бабата най нагло е издърпала детето от местото където било настанено и почнала да го обижда докато, бащата отиди да перфорира билетите.
  • 23 РОМ

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "натопорчена батка":

    Виждате ли че престъплението няма етност а има престъпници които трябва да си понесат наказанието с цялата строгост на закона,без значение РОМ или Българин.