9 Август, 2017 11:03 5 363 9

Обезумял рецидивист накълца лицето на мъж, след автомобилна гонка в Пловдив

  • рецидивист-
  • кълцане-
  • лице-
  • мъж-
  • автомобил-
  • гонка
Обезумял рецидивист накълца лицето на мъж, след автомобилна гонка в Пловдив - 1

Районната прокуратура в Пловдив глоби побеснял мъж с 1200 лева заради хулигански действия, които се изразявали в нападение над шофьор с нож. Екшънът се е разиграл през май 2016 година, пише "Трафикнюз". Тогава пловдивчанин се е прибирал от село Труд по Карловско шосе с личния си автомобил „Хонда”, в това време осъденият мъж се включил в движението с „Опел Вектра” по шосето от АМ „Тракия”.
Въпреки че не е ясно дали е възникнал някакъв конфликт между двамата, водачът с опела е бил видимо подразнен от поведението на другия шофьор. При влизането си в града хондата се движела в крайна дясна лента, когато опела се изравнил с нея и водачът започнал да вика и сигнализира към другия шофьор да спре. Мъжът не спрял, а увеличил скоростта. Достигайки до кръстовището на бул. „Васил Априлов” и бул. „Дунав”, хондата спряла на светофара. В този момент обезумелият мъж, минал край него, завил и спрял пред предницата на автомобила на свидетеля. Изпадналият в амок рецидивист излязъл навън и започнал да се саморазправя с другия шофьор, като му се развикал и го нападнал с нож. Започнал да го реже по лицето. Нападнатият мъж се опитал да отнеме ножа на обвиняемия, като в това време от вектрата излязъл и още един мъж. Тримата се сблъскали, но по същото време се намесили водачи и пътници от други спрели леки автомобили, които разделили мъжете. Двамата нападатели се качили в опела и избягали от местопроизшествието. След това обаче побеснелия мъж бил задържан от полицията, а срещу него е започнало дело за хулиганство. Съдът все пак е бил снизходителен срещу пловдивчанина и той е бил освободен от наказателна отговорност.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Загубен

    50 0 Отговор
    Съдът: Много си лош, обещаваш повече да не правиш така.
    Рецидивиста: Обещавам повече няма да правя така.
    Съдът: Добре, можеш да си ходиш.

    Аз така го разбирам. С малки формалности като някой друг подпис.
  • 2 abre

    32 0 Отговор
    Е това е България, когато ви е все тази кой ще ви управлява и сега ще му се размине с една глоба и евентуално няколко присъствия в съда.
    А на другия, който в случая е пострадал това ще му остане за цял живот. Нормалните остават да живеят тука все по-малко защо ли..?
    А съдебна реформа няма да има нали така...
  • 3 Миролюб

    23 2 Отговор
    Аз пък си нося мачете и едно малко брадве в багажника против уроки .....ааа и много важно ако ги показваш трябва да докараш погледа на Никалъс Кейдж от Face off съчетан с нечленоразделна реч във високия регистър ,иначе може да не подейства .
  • 4 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    9 0 Отговор
    Забележете колко инциденти стават с представителите на онзи край
  • 5 Azazel

    36 0 Отговор
    Напада човек с нож и му нанася прорезни рани по лицето, а съдът го освобождава от наказателна отговорност, и го глобява?!?!?!?! Е. затова подобни неща са ежедневие, а рецидивистите си безчинстват свободно по улицата... Надявам се следващия път да нареже лицето на съдията, който го е освободил от наказателна отговорност!

    Коментиран от #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Hell on Earth

    4 0 Отговор
    Абе слушайте Black или Death метъл в колата и някой ще удари жакпота като ви засече :)
  • 8 Гост

    2 0 Отговор
    Аз пък си нося дългата щанга от ладата в колата за всеки случай.
  • 9 Morgoth

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Azazel":

    Че нашите съдилища не стават е ясно, но тук по-вероятно ми се струва журналята да са пресолили манджата. Хилядарка ще ти вземат само за слизането и изваждането на ножа, а пострадалия ако си му "накълцал лицето" ще те съди до дупка за много по-сериозни обезщетения.