9 Август, 2017 14:02 1 907 0

Хванаха наркотик за над 1 млн. лева на Аерогара София

  • хероин-
  • аерогара-
  • софия
Хванаха наркотик за над 1 млн. лева на Аерогара София - 1
Снимки: Агенция Митници

5,2 кг. хероин задържаха митнически служители от отдел „Борба с наркотрафика" в митница Аерогара София. Наркотичното вещество е открито в регистрирания багаж на пътник, български гражданин, пътуващ от София за Мадрид. По случая е образувано досъдебно производство по описа на митница Аерогара София, като разследването е под ръководството на Софийска градска прокуратура.

Пътникът е задържан с постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража". Повдигнато му е обвинение за опит за контрабанда.

За нуждите на съдопроизводството задържаният хероин се оценява на около 500 000 лева, а на нелегалния пазар стойността на подобно количество надминава 1,2 млн. лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА