Last news in Fakti

18 Август, 2017 08:48, обновена 18 Август, 2017 08:51 5 854 4

Жена стои зад "опита" за убийство в Мездра, поръчала мъжа на приятелка

  • поръчково убийство-
  • мездра-
  • полиция
Жена стои зад "опита" за убийство в Мездра, поръчала мъжа на приятелка - 1
Снимката е илюстративна

Задържаха жена от Мездра, за която има основателни подозрения, че е поръчител на убийството, което вчера бе предотвратено от полицията.

По неофициална информация мездренката е поръчала убийството на мъжа на своя приятелка от Враца, съобщи "Конкурент".

От прокуратурата потвърдиха информацията, че в четвъртък районният съд във Враца е пуснал под домашен арест поръчителката, която е престояла няколко часа в следствения арест.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    30 1 Отговор
    Точно така,пускайте ги !!! Какво толкова е направила жената,че да я държите в ареста...Поръчала някой си,голяма работа.Па и да го беше убила - пак голяма работа.По важното е ,че разполага с пари и отсреща има кой да и ги вземе И СЛЕД ТОВА ДА Я ПУСНЕ !!!Ама нали живеем не къде да а е.Важното е човек да натрупа пари (без значение мръсни или чисти-все тая) След това вече всичко му е подволено...
  • 2 ХОХО

    0 5 Отговор
    ТОЗИ стар пасат е B5 И В БЪЛГАРИЯ СИ Е ДОСТА АКТУАЛЕН МОДЕЛ
  • 3 Питанката

    7 1 Отговор
    Тази жена сигурно е циганка.
    Много ми се иска да знам дали е така.
    И ако е вярно, публикувайте снимката ѝ, моля!
  • 4 Кака Гинка

    4 0 Отговор
    Да поръчаш убийството на някой е достатъчно тежко престъпление,но дайте малко подоробности - за какво е било всичко това?От няколкото общи приказки в двете статии не става ясно какво се е случило...