22 Август, 2017 13:45 10 393 6

Ето го 15-годишния Иван, обвинен в зверското убийство на Никол

  • обвинен-
  • убийство-
  • фейсбук-
  • профил-
  • снимка

Иван е заподозрян за жестокото престъпление, извършено в неделя вечерта в асансьора на бл. 108 в най-големия бургаски комплекс

Ето го 15-годишния Иван, обвинен в зверското убийство на Никол - 1
Снимка: Флагман

Опечалени близки на зверски убитата Никол са изпратили до регионалния сайт "Флагман" снимка на 15-годишния Иван И. от бургаския жк „Меден рудник”.

Ето го 15-годишния Иван, обвинен в зверското убийство на Никол
Снимка: Флагман

Иван е заподозрян за жестокото престъпление, извършено в неделя вечерта в асансьора на бл. 108 в най-големия бургаски комплекс.

Ето го 15-годишния Иван, обвинен в зверското убийство на Никол

Профилът на бургазлията в социалната мрежа Фейсбук е изтрит само няколко часа след задържането му.

Не е ясно дали в ареста 15-годишният Иван има достъп до интернет, или близките му разполагат с паролата на профила.

Приятели на зверски закланата девойка обаче са направили скрийн шот на водещата му страница. Опечалените обявиха, че искат истината за случая да излезе наяве, а не самоличността на извършителя на бруталното престъпление да остане забулена в мистерия.

Припомняме, че той се е запознал с Никол именно в социалната мрежа. Прави впечатление, че непълнолетният си е избрал за корица доста зловеща снимка - череп на черен фон.

Иван е арестуван вчера сутринта в дома си, където са открити и вещите на Никол.

Предстои Прокуратурата да внесе искане за постоянна мярка „задържане под стража”.

Ако бъде признат за виновен, Иван ще отнесе от 3 до 10 години затвор, тъй като е непълнолетен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Azazel

    39 1 Отговор
    От 3 до 10 години, ама, защото е направил пълни самопризнания, ще са малко под 3 и, защото ще учи в затвора, ще му приспаднат 1/3, така че ще излезе на 17 и ще има възможността да убие още някое дете, преди да е навършил 18... Нещо много гнило има в НК - хванат те с цигара марихуана на 18 години - дават ти петнадесет години затвор, на 15 убиеш 11 годишно дете, че не можело да се разберете къде да пушите наргиле - дават ти 3 години затвор... Благодаря Ви дами и господа народни представители, надявам се Иванчо, като излезе от затвора след някоя и друга година, да ходи да пуши наргиле с дъщерите ви!
  • 2 профайлъра

    25 0 Отговор
    Има нещо гнило в цялата история, уж отишли да пушат наргиле, пък изверга имал готварски нож, според мен 15 годишното лайно е психопат и е отишъл съвсем преднамерено да убие детето!
    Няма логика, никой не ходи да пуши с нож, който на всичкото отгоре е и неудобен за носене. В Бургас зачестяват случаите на "необяснимо" поведение, явно градът е зарибен с много гадна дрога.

    Коментиран от #4

  • 3 профайлъра

    19 0 Отговор
    Ченгетата да приберат готвачите на психотропните вещества, иначе ще продължат да събират трупове, трябва да се действа със здрава ръка, защото ще става по-зле.
  • 4 Azazel

    16 1 Отговор

    До коментар #2 от "профайлъра":

    Безспорно оправданието звучи крайно неубедително. Лично аз си мисля, че е много вероятно той (без да е наясно с истинската ѝ възраст) да е искал да прави с*кс с нея, тя (на 11 едва ли си е представяла, че "пушене на наргиле" или там, на каквото я е поканил във Фейсбук, значи точно това...) е тръгнала да се дърпа и да бяга, догонил я е във входа и я е заколил, за да не го издаде. Друга опция е да я е изнудвал по някакъв начин във Фейсбук за пари (това сред учениците не е рядкост), тя обаче да е заплашила, че ще го предаде и нещата да са свършили така. Сигурно е взел ножа просто да я заплаши, но нещата, уви, са излезли извън контрол... Сигурен съм, че колкото и да са калпави полицията и прокуратурата ни, в този случай ще си свършат добре работата, но, пак казвам, присъдата ще е крайно недостатъчна и този тип, като излезе от затвора, пак ще убива.
  • 5 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    10 1 Отговор
    Като го пуснат след 3 годин тогава ше е на 18.19 годин и пак ше утрепе некои щот така му е кеф а ние ще го издържаме по затворите.......трябва да бъде разчленен за органи и да са маха
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.