31 Август, 2017 00:15 6 078 19

Цигански терор в жк "Меден рудник" (СНИМКИ)

Роми на възраст 13-14 г. си играят около жилищните блокове в близост до гетото в комплекса, а развлечението им включва обстрелване на остъклените тераси с камъни

Цигански терор в жк "Меден рудник" (СНИМКИ) - 1

"Крайно време е институциите да се поразмърдат, търпението ни се изчерпва", оплакват се хората от комплекса.

Бургазлии от жк "Меден рудник" са подложени на невиждан цигански терор.

Роми на възраст 13-14 г. си играят около жилищните блокове в близост до гетото в комплекса, а развлечението им включва обстрелване на остъклените тераси с камъни.

Цигански терор в жк "Меден рудник" (СНИМКИ)

Това алармира читател на "Флагманг" от вх. 1 на бл. 122, който неведнъж е ставал жертва на циганския вандализъм.

От снимките се виждат натрошените прозорци, както и „играчката”, която е направила на пух и прах стъклата.

Цигански терор в жк "Меден рудник" (СНИМКИ)

Камъните, с които са замервани балконите, попадат в терасите на бургазлии, което още повече надига тяхната нетърпимост към циганите, живущи в близкото гето.

"Това се случва всеки ден. На нашата тераса почти не останаха здрави стъкла. Търся вашата помощ, за да отразите този случай и съответните институции да се поразмърдат, понеже търпението ни се изчерпа”, оплаква се читателя.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д Сноу

    90 0 Отговор
    Институциите няма да си мръднат пръста, както винаги, най-много да ви препоръчат да си сложите ситна желязна мрежа и да плащате "такса спокойствие" на местния цигански барон. Така ли не разбрахте, че циганите закони не ги ловат само права !
    Другият вариант е групова отбрана , так стрелецът, ще остане неизвестен ?
    Ама да знаете онзи ден един човек гръмна един м....л с въздушна пушка за да се опази от честите кражби и медиите го разкостиха, наричаха го изрод и какво ли не, така че не разчитайте и на тях и на журналистите, че още по зле ще стане и те за циганите играя! С две думи спасението е във вашите ръце !

    Коментиран от #3, #7

  • 2 Манго

    8 10 Отговор
    абе бате,ний с Асан проверяваме дали тий заторен джама
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 1234

    34 1 Отговор
    Веднага да изпратят полицията да оцепи района и да защити нещастните дечица от саморазправата на живеещите. И защо тези 13-14 г. ромчета не са женени вече с по едно-две бебенца, а хвърлят камъни още по балконите? Ромите в България нямат ли си традиции?
  • 5 Курдошвили

    24 0 Отговор
    Ало-о-о-о, управниците! Знам, че за вас думата "народ" не означава абсолютно нищо. Стига се мислили само за и със г-за си! Вземете мерки, защото ще се яви някой нов фюрер и ще реши проблема с унтерменшените. Но ще подпали чергата и на нас нормалните хора. И вашата кльопачка няма да оцелее тогава.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 един

    23 0 Отговор

    До коментар #1 от "Д Сноу":

    Така е да, за ъжаление. Затова препоръчвам на всички наши потърпевши сънародници- гърмете, ама така, че да не ви хванат! ИНаче няма спасение от законите ни. Ако питате законът- ние сме много богати, можем да си сложим бронирани стъкла да не ги чупят, а те имат право да хвърлят камъни, че да се интегрират по-лесно в обществото...

    Коментиран от #11

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 един

    21 0 Отговор

    До коментар #6 от "питане":

    Защото прякото определяне на един ром като циганин, нарушава личните му права. Докато общото название на нечовешко същество - както в случая - проявата е циганска- това не накърнява правата на ромът директно, и не се преследва от журналистическият етичен кодекс. Да ти е драго да го спазваш направо, как да не се сетиш за всички техни роднини от женски пол не знам....Ама това е законът.А защо е такъв- много просто- тези, които са го наложили, имат за цел ДА РАЗРУШАТ БЪЛЛГАРИЯ ФИЗИЧЕСКИ, ПСИХИЧЕСКИ И СИСТЕМАТИЧЕСКИ. И го правят.
  • 10 ЧИМ ШИР

    15 0 Отговор
    Всяко действие има равно по сила и обратно по посока противодействие.Чупи,чупиш и ти,бие,биеш и ти.НЕ БЪДЕТЕ ПОДВЛАСТНИ НА СТРАХЪТ.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Гого

    11 3 Отговор
    Кога ли Валерката ще почне да обикаля гетата а не заведенията на Слънчака опсссссс забравих че ромите са електората на Герб!
  • 13 Българин

    10 0 Отговор
    Отстрел на вредния дивеч !
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Бай Тошо

    7 2 Отговор
    Щом искахте ДЕМОКРАЦИЯ това е тя, и добре и се наслаждавайте. Също може да се полюбувате и на Пирин там също Демокрацията добре се погрижи по хуманния начин да бъде изнесена дървесината

    Коментиран от #17

  • 16 Гост

    8 0 Отговор
    един снайперист и спец отряд ще свършат добра работа. Първият като гръмне 2-ма, те ще дойдат 80 щото са на тулумби и спец отряда ще довърши и тях.
    Години по късно там алкохолната напитка няма да стъпи!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Мари

    4 0 Отговор
    Алооо Борка къде си? и ти там другия дето се прочу на слънчака...айде да те видим сега ...или ние да си влезем в ролята? и после наред...