31 Август, 2017 13:01 22 494 29

Четирима отвлякоха жена, двама я изнасилиха

  • изнасилване-
  • отвличане-
  • гагово
Четирима отвлякоха жена, двама я изнасилиха - 1

С постановление на прокурор в Окръжната прокуратура в Търговище са задържани за срок до 72 часа 53-годишният Стилиян Ст. и 49-годишният Диян В. Те са привлечени като обвиняеми за отвличане и изнасилване на 45-годишна жена от поповското село Гагово. И двете деяния са извършени в съучастие.

На 29 август 2017 г. около 20 часа джипът на Стилиян Ст., в който пътували още трима души, застига по пътя между село Гагово и Паламарца 45-годишната Ц.А. Жената ходила да помага на мъжа си, който бил пастир на стадо крави, и се прибирала към дома си.

Шофьорът на джипа и един от спътниците му слезли и поискали да се запознаят с нея. Тя отказала. Тогава започнали да я дърпат. Насила я качили в колата. В село Паламарца двама от пътуващите слезли, а Стилиян и Диян продължили с жената, като не й позволявали да отговори на телефонните повиквания и натискали главата й надолу, за да не бъде забелязана от хора от селото.

На поляна извън Паламарца я накарали да слезе и да се съблече, като я заплашвали да я изнасилят с дървена палка, после й наредили да се качи отново в колата. Жената предвидливо оставила на поляната част от дрехите си с надеждата на връщане към селото съпругът й да ги забележи. След това я отвели в къщата на Стилиян.

Двамата насилници я качили в къщата, където била изнасилена въпреки молбите и съпротивата й. Дошла полиция по сигнал на близките на жертвата и те били отведени в полицейското управление.

53-годишният Стилиян Ст. е осъждан два пъти за три изнасилвания – през 1986 и през 1992 год. и е изтърпял две ефективни присъди по пет и половина и пет години ефективно. Диян В. е осъждан 6 пъти за различни престъпления, включително и за блудство, като по някои от тях наказанията си е изтърпял ефективно.

Окръжната прокуратура в Търговище ще внесе искане в Търговищкия окръжен съд да вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо двамата обвиняеми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Страна на чудесата

    139 3 Отговор
    Справедлива българска правосъдна система. Отврат.
  • 2 някой си

    155 1 Отговор
    5 години ????? ае вие т...к ли си правите бе.Давайте му 45 години и да гние в затвора.Нека да изнасили жената на съдията да ги видя тогава как ще му дадат макса.Е.аси държавата 5 години затвор за прецакан за винаги женски живот.Няма оправия
  • 3 no name no face no number

    105 3 Отговор
    Е тва ако е вярно заслужават мъжа и бавно да ги дере и е..е
  • 4 Ники

    134 2 Отговор
    Тия гаранция са от нашите по тъмни другари ... Такива нямам нищо против да ги разстрелват на стадиона ... да е веднъж да е два пъти ... те си лежат после излизат и старата песен на нов глас ... Трябва за Рецидив да се умножава по 5 присъдата ....
  • 5 Уили

    124 1 Отговор
    Тъпа прокуратура...тъпа съдебна система...щастливи престъпници
  • 6 време е за

    118 2 Отговор
    Кастрация!
  • 7 гост

    50 3 Отговор
    Ами това е като автокрадецът, който краде докато трябвало да бъде в затвора, вкарват го и понеже работил той скоро пак излизал, а делата срещу него още не са приключили. Или пак ще е на свобода, когато ще има отново присъда, пак същата. Все едно рецидивистите се поправят след 5 престъпления. Защо продължават да дават една и съща присъда след като е очевидно, че няма оправия? Жената не може да се оправи психически, а той ще е на свобода, защото 5г стават 2г реално и после навън. Междувременно може и да го пускат за почивните дни, понеже не е убиец. Това ли е затвор?
  • 8 Хан Крум

    56 1 Отговор
    Ако имах толкова голяма власт, колкото ми се иска, щях да вкарам закон всеки изнасилвач да бъде опериран и да пикае цял живот в катетър!!! Отделно 20 години обществено полезен труд в някоя мина! Отделно да няма право на каквито и да било социални преимущества през тези 20 години!
  • 9 Родриго Дутерте

    38 0 Отговор
    Пратете ми ги!!!
  • 10 Грую

    38 1 Отговор
    Как така 45 години? Знаете ли че всеки един затворник струва на държавата по 300,00 лв. месечно. Това е за храна, осветление , отопление, поддръжка на пандизите , заплати на надзиратели и т.н. и как така аз 45 години ще плащам данъци за да пърди някой изверг в затвора? Не съм съгласен. Чувам, че паветата от улиците ги изкупували някъде в чужбина и то доста скъпо. Да им дадат по един чук и секач и да почва да дяла павета. Като издялат по 2 милиона павета - свободни са.
  • 11 Александър

    34 0 Отговор
    трепам ги и ги лежа!
  • 12 Един

    45 0 Отговор
    КАСТРАЦИЯ БЕ!!!
    При такива изроди най-добре да се реже от врата нагоре!!!
  • 13 Све

    28 1 Отговор
    Демокрация
    България ДНЕС
  • 14 гост

    46 2 Отговор
    В крайна сметка какво излиза,че съдиите и прокурорите раздаващи подобни смешни присъди са много по-големи боклуци и от самите боклуци ,които съдят!!!
  • 15 Све

    33 3 Отговор
    Съдиите в България са за бесило
    Или терапия с линчуване
  • 16 неутрален

    29 1 Отговор
    Всички от правосъдната система и техните семейства да ги сполетят съдбите на пострадалите хора - изнасилени, отвлечени, убити, изнудвани с рекет и всичко, което са оправдали несправедливо0!!!!!!!!!!!!!! ПРОКЛЕТИ ДА СА ВСИЧКИ - ПРАВОСЪДНА СИСТЕМАы ТИКВОВО ПРАВИТЕЛСТВО И ВСИЧКИ КОЖОДЕРИ!!!!!!!!!!!!!
  • 17 ела

    17 2 Отговор
    Не са виновни полицаите или съдите проблема е законите така не само в нас така е Европа. Защото" Световното зло " направи всичко възможно и продължава навсякъде да има хоас,войни рарушения,кръв и сълзи .Спомнете с преди година 1.5-2 в Германия на Нова година, накрая нищо .Имам няколко случая в Европа полицията е бесилна и жалка с вързани ръце а крадците,бандитите, и всякакви други са защитени пред законите.Не си мислете че при тях е цвете.
  • 18 Колев

    17 1 Отговор
    Цялото село Паламарца е пълно с такива боклуци 90% от жителите са съдени за изнасилвания.Не прощават на куци кьоръви сакати,циганки и всички останали.Това им е заложено в гените.На времето посягаха ина магарета за това собсвениците им ги мажеха с катран.Ако някой смята,че съм преувеличил да заповяда да се увери сам.Селото се намира на10км.от гр.Попово

    Коментиран от #23

  • 19 психиатър

    14 1 Отговор
    Тия са уроди, бе. При толкова ку-ви те мъчили горката жена. Аз предлагам да бъдат одрани живи. Или по-добре - набити на кол.
  • 20 Гоуст

    6 1 Отговор
    Скапана страна.
    Публикувано във факти.бг: през 1986 и през 1992 год. и е изтърпял две ефективни присъди по пет и половина и пет години ефективно

    Без значение от режима!
  • 21 гостъ

    7 1 Отговор
    вадете калашниците
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Гост

    0 4 Отговор

    До коментар #18 от "Колев":

    Големи Паламарци ... кво да ги правиш.
  • 24 ххх

    8 1 Отговор
    "53-годишният Стилиян Ст. е осъждан два пъти за три изнасилвания – през 1986 и през 1992 год. и е изтърпял две ефективни присъди по пет и половина и пет години ефективно. Диян В. е осъждан 6 пъти за различни престъпления, включително и за блудство, като по някои от тях наказанията си е изтърпял ефективно. "

    Какви са тия изверги!? И ние живеем с подобни, засичаме ги по улиците, в кафето, в магазина... Настръхвам при мисълта.
    Утре може да е вашата жена, сестра, дъщеря, майка или близка...
    Тези трябва по цял ден да се трудят в някоя каменоломна, завод за акумулатори или друга тежка общественополезна дейност. Въобще трябва до края на дните си да имат възможността да осъзнаят и изплатят своите грехове и задължения към жертвите и обществото!
  • 25 РЕД И ДИСЦИПЛИНА

    5 1 Отговор
    КАКВО ИМ Е "ЕФЕКТИВНОТО" НА ТЕЗИ ПРИСЪДИ, ЩОМ ЕФЕКТ НЯМА?!?
    Явно това не помага, има си химически кастрации, може и механични за серийни изнасилвачи като тоя и проблемът ще се разреши, въпреки, че тогава ще се озлоби и ще започне да убива...
    Помните ли филма "Син сити", помните ли честният полицай, който разследваше сина на известен богаташ, който обичаше да изнасилва и убива малки момиченца, а сега си спомнете как свърши: единственият изход за полицая беше да го завърже за едно дърво, да го застреля между караката и остави да го изяде един вълк, ето това е СПРАВЕДЛИВОСТ и във филма ясно го показаха, че с някои същества само така можеш да ги превъзпиташ...
  • 26 Ай стига бе!

    4 0 Отговор
    КАСТРАЦИЯ!!!
  • 27 Хайл

    3 0 Отговор
    Тея ги разпорвам с ножа и ги обесвам на собствените им червана някоя главна улица, та да видим дали някой ще посегне пак...
  • 28 Коко

    3 1 Отговор
    Смърт и това е!

    Коментиран от #29

  • 29 На. Бес

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Коко":

    На бесилото