15 Септември, 2017 19:49, обновена 15 Септември, 2017 19:50 4 004 22

18 години затвор за акушерката Емилия Ковачева

  • емилия ковачева-
  • акушерка-
  • затвор

Съдът присъди тя да плати на родителите на битото бебе обезщетение от 400 000 лв.

18 години затвор е присъдата на акушерката Емилия Ковачева. Съдът я призна за виновна в умишлен опит за убийство на тридневното бебе Никол.

С решението си съдът промени и мярката ѝ за неотклонение от парична гаранция на "домашен арест". Съдът присъди и Ковачева да плати на родителите на битото бебе обезщетение от 400 000 лв.

Решението подлежи на обжалване.

Емилия Ковачева е обвинена в опит за убийство на бебето Никол, в нощта на 18 април 2015 г., когато то е било едва на четири дни. Днес в съда беше изслушана и последната петорна техническа експертиза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бесен Язовец

    21 13 Отговор
    Тия с тая кръвнина се изхвърлиха като свадбари то по 50 000 дават за убийство от ПТП тия 400 000 сигурно има печатна грешка а за опит за убийство члена е 115 макса е 15 г. И то ако е планувано предваритално на 2 инстанция ще и дадът не повече от 3 г. Нарочно съдят така и протеста на адвоката да е основателен порногравска държава.

    Коментиран от #3, #4, #6

  • 3 Дзвер

    9 9 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Пиши го навсякъде, дано се светне народа, а медиите да следят. Браво на язовеца
  • 4 гост

    12 3 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Това СИГУРНО Е НЕЗАКОННО НА ЦАЦАРОВ !!!!! Те затова са и такива присъдите на / справедливия съд / ??????

    Коментиран от #5

  • 5 Бесен Язовец

    11 4 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Нарочно го правят уж дават присъда и по нагоре един посредствен адвокат
    я прави на прах дават законово не издържани присъди и никой не им търси сметка можеш са мо да се ожалиш в инспектората към ВКС и те уж ги мъмрят после.Такава присъда като на тая докато стигне до ВКС е вече каша и уния оправдават щото иначе ги чака Страсбург и БГ.Шари
  • 6 Сметкаа

    8 8 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    До басен язовец. Брато ти на какво сметката правиш не ми е ясно....
  • 7 България

    9 7 Отговор
    Да я фкарат при тия пандизжии дети неса излезнали 10-15 години на вън, поне те да и се радват на тъпата и муцуна...
  • 8 Киро

    22 2 Отговор
    Присъдата е добра според деянието. Проблемът е , че на фона на останалите смешни присъди и измъквания от наказание изглежда като изкупителна жертва. Съдът казва: Ето ние сме строги! Бъдете такива и за тежките престъпления, а не там да се измъкват със подигравателни спрямо жертвите и близките им присъди.
  • 9 Д-р.Ханибал Лектър

    22 1 Отговор
    Ако го беше убила сега щеше да се отърве с условна присъда
  • 10 бръснаря

    13 3 Отговор
    кой ще осъди шефа и на 36 години , че нали жената беше работила много извънаредни часове , извинявайте но това никой не взема в предвид , и като и сметнеш заплатата и към часовете в месеца , никой от нас няма и да си помисли за нейната работа , поклон пред родителите на детето ,но се замислете защо много български акушерки са безпроблемно работещи на запад,просто не е честно ,,,,

    Коментиран от #11

  • 11 Бесен Язовец

    8 7 Отговор

    До коментар #10 от "бръснаря":

    И аз понякога се преомурявам това означавали че ако те срещна някъде и нещо ме издразниш че трябва да ти разбия кратуната?

    Коментиран от #16

  • 12 Свети Георги

    11 3 Отговор
    То бива ненормална държава и кривосъдие но това е най-извратеното чудо в целия ЕС. Какви съдебни реформи,такива ненормалници нищо няма да ги направи съдии"Криво
    седи,но право съди стар кудия"? Може ли да се каже и за нашите съдии,които произнасят присъди които нямат общо с законите,които са си чиста ГАВРА!!! Май има няколко про-цента на справедливи присъди. И ние в къщи бяхме потресени от изнесените факти,и се чудехме как тази жена е изпаднала в умопомрачение за да си позволи да одари детето. При това се оказа че е дългогодишен служител?Дали началниците и не са я претоварвали с дежурства?А заплащането и от което спокойно можеш да си омреш от глад,нима не те озлобява? Умишлено убииство? Наред ли са с главите? Отвратен съм и ми се повдига! А стотиците оправдателни и никакви присъди за няколко години на убити млади и невинни деца? Истината е че когато живота ти е повече от отвратителен и живееш в един кошмар в който ни вкараха алчните гадове които съсипаха и ограбиха държавата и живота на хората,това е причината за тази ненормална постъпка,просто жената се е побъркала от живота който води!

    Коментиран от #15

  • 13 Бай Тошо

    11 3 Отговор
    За милиардите на КТБ колко осъдени има
  • 14 Вяра

    7 10 Отговор
    Какви са тия тапи коментари някои от вас да не би да защитава тази жена .аиде не се излагаите благодарение на тези деца тази патка е яла хляб изморена била затова била агресивна .да иде дасе грамне някаде хем искат много пари от изванреден труд хем им е криво като работят дага грамнат направо нее нужно да лежи в затвора там ще стане още по испечен убиец .никои да нега защитава боклук мрасен психично болен мозак
  • 15 Вяра

    7 8 Отговор

    До коментар #12 от "Свети Георги":

    Свети георги на теб колко пати тие било криво от заплащане от много напрежение от работа позволи лиси някога да удараш бебе в главата аи молятисе присадата и супер така заслужава това нищожество
  • 16 Полицай

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "Бесен Язовец":

    Димитър Дадачев е името на Бесен Язовец. Спри да пишеш глупости в Интернет.
  • 17 неутрален

    7 4 Отговор
    не защитавам действията на акушерката, но такава безумна присъда нямам думи! Какви присъди праскат тези безумци от съда? Моя племенница я уби кранистка на работното и място и почина в пирогов на операционната маса и безумците от съда заведоха дело срещу ниезвестен извършител и беше платено 50 000 лева????????
    Каква е безумна съдебната система в България! Проклети да са съдиите. Колко хора загиват по пътя и убийците са сред нас безнаказани, а обещетенията безумно ниски, а тука излиза присъда по-голяма от на един сериен убииец, а пък роднините алчни, малко им 400 000 лв, че искат и доживотна присъда.

    Коментиран от #19

  • 18 ДОКАЗАН ФАКТ

    6 1 Отговор
    това ако е правосъдие.....
  • 19 Оксиморон23456789

    5 2 Отговор

    До коментар #17 от "неутрален":

    Мисля,че нямаш деца и най вероятно ценностната ти система е навряна в г...за.
  • 20 Кавадаря

    5 1 Отговор
    кой знае колко други деца са пребити , че на всичко отгоре искат и пари за раждане иначе не ти обръщат внимание...
  • 21 Бг.Дама

    6 0 Отговор
    Кво става тук?!...Вие в мъченица и жертва я превърнахте...
    Прижеве ще я канонизирате !!!
    Не мога да ви приема аргументите...АБСУРД!!!
  • 22 Неутрален

    1 0 Отговор
    Хей Неутрален затваряй си уста, много добра е присъдата дори, нека да е още по строго защото ей такива който мисляд като теб е...а м...та на България нека има по строги закони даже !! малко е ..