Last news in Fakti

17 Септември, 2017 08:14 3 569 25

Най-много 5000 лева глоба за Ралф, който изрита камериерка

  • швед-
  • камериерка-
  • слънчев бряг

Процесът срещу шведския турист Ралф Сунберг, който нападна камериерка в хотел в Слънчев бряг, започва на 26 септември. Делото ще се гледа при условията на Глава 28 от НПК- за освобождаване на подсъдимия от наказателна отговорност. Това съобщи районният прокурор на Несебър Радост Бошнакова, цитирана от "Бургасинфо".

Съдът е определил делото срещу него да се гледа не по общия ред или по реда на съкратеното съдебно следствие, а по специален ред, който предвижда в най-тежкия случай, да му бъде наложена парична санкция. В конкретния случай максималният й размер ще бъде 5 000 лева.

Сунберг беше задържан с решение на Районния съд в Несебър на 15 юни т.г., след като безпричинно изрита в главата българска камериерка в хотел в Слънчев бряг. В края на юли т.г. на закрито заседание Окръжният съд в Бургас измени мярката му за неотклонение от „задържане под стража” в домашен арест и той бе настанен в хотел в Слънчев бряг.

Процесът срещу него започва от 09,30 часа в Районния съд в Несебър. Първият съдия, който трябваше да разглежда делото, си е направил отвод. Вече е определен нов председател на състава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    58 2 Отговор
    Сега да изрита съдията или от който там зависи решението само да го глобят! Глупака трябва да е в затвора а не по хотелите. Пак показахме,че всеки с малко пари може да си избива комплексите както си иска.
  • 2 Правилно

    44 2 Отговор
    Защо ще го пускат? Той е наранил човек за цял живот. Това трябва да се обезвъзмезди, трябва да се плати обезщетение на пострадалата в размер, аналогочен на този, който Шведският съд би отсъдил. А не 5000 лева глоба. Тази глоба какво я грее потърпевшата? Нали тя е изритана в главата, а не съда. Защо съда ще взима 5000 лева за да го пусне, а Жената какво ще вземе?!?!

    Затвор и парично обезщетение в размер поне 100000 евро.

    Шведите трябва да се научат, че Българите струваме пари, не сме евтини хора, не сме маймунки от зоопарка за по 5000 лева. Това е по-важното!
  • 3 факт

    35 1 Отговор
    какви са тези съдии!?
  • 4 радев

    41 1 Отговор
    ПУБЛИКУВАЙТЕ ИМЕНАТА НА СЪДИЙТЕ
  • 5 WTF

    39 1 Отговор
    Отврат. Това е подигравка с българите! Нали съдиите за взели под масата другите 100к евро...

    Коментиран от #6

  • 6 Гринго

    20 1 Отговор

    До коментар #5 от "WTF":

    Точно! Правилно казано.
  • 7 Шпек Салам Народен

    28 2 Отговор
    Вероятно Ралф чете "Факти" и цъка минуси.
  • 8 Д.Димитров

    24 1 Отговор
    Сега тоя АЛФ ,причинно да изрита съдиите в главите и после да си разделят парите!
  • 9 Шут в гъза

    18 1 Отговор
    До Браво - съдията и съдебните заседатели - ей така по един шут, да видим тогава колко ще плати. Може и в Лудогорец да го вземат ;-)
  • 10 Шведски пакет

    23 1 Отговор
    Ако "българския" съд излезе с такова решение, ще се създаде прецедент на базата на които догодина, ще има промоции по лайноморието, които ще гласят "Изпий три бири, две водки и ритни някой от персонала по избор само за ХХ лв." Цената, ще се формира според зависи но няма да надхвърля 5012 лв.
  • 11 Сбъркана държава

    23 1 Отговор
    Ако случая беше обратен,тоест българин да беше ударил шведка в Швеция !? До сега щеше да бъде осъден ефективно и да лежеше минимум 3 год.в шведските луксозни затвори или солиднана глоба от 500 000 евро ! А сега в нашия ганьовлендски случай какво стана: От 15 юни да сега се чакаше резолюция на Шведската държава",кво да го правим вашият човек" И понеже сме гъзобръкниците на ЕС,шведите се чудеха що не го съдим,а ги питаме....!? Естествено е ,че ще си намерят съдия ,който да намери някое меко членче от некъдърния ни НПК и хоп....айде на свобода за 2500 евро най-много !
  • 12 Палко

    31 1 Отговор
    Давам 5000лв да изритам и аз съдията в главата! Може пък след това да му "дойде акъла"!!!
  • 13 Гост

    19 1 Отговор
    Давам 10000 за ритник по главите на съдията и адвоката на келеш.
  • 14 Боби 2

    3 36 Отговор
    Я по спокойно ,5000лв е точно наказанието . Айде да го убием заради една тъпа камериека дено ,като я питаш гледа като теле . Целия персонал по черноморието е под всякаква критика . Без да съм пиян ми идва да ги тупна по тиквите ,а на накоя бира не знам .

    Коментиран от #16

  • 15 Гост

    14 0 Отговор
    Браво,що за правосъдие имаме.Ако е там в неговата си държава така ли ще е.......
  • 16 Буби

    10 0 Отговор

    До коментар #14 от "Боби 2":

    Не си интересен..
    За другото се сещай сам !
  • 17 Ядеитн

    7 3 Отговор
    Така си е тука, имаш ли си парици, хеле ако си чужденец си цар. От една страна трябва да се вардим от чужденците и да си защитаваме своите. От друга - кой уважаван човек не са го вбесявали измикярите и не е искал да им извие врата? И аз съм шамарил 2-3 кадъни, кога бях по-млад. А колко мишкаре съм ритал...

    Коментиран от #20

  • 18 Лошия

    13 0 Отговор
    Значи акушерката ошамарила бебето и повдигнаха опит за убийство. И при поискани от прокурора 12г. и дадоха 18. А на този изрод ритника за милувка ли го взимат. Да не би като е ритнал така зверски е било за поздрав. За мен и това е опит за убийство.
  • 19 кококо

    10 1 Отговор
    Тоя Ралф дето рита жени без да го очакват в главата.
    Го искам за 2-3 дена... ще си го затворя долу в мазето и ще си го мъча.
    Да се моли, да плаче - хич не ме интересува. Обещавам че като излезе ще е друг човек! Долна гад е този!
  • 20 Кадъна

    4 3 Отговор

    До коментар #17 от "Ядеитн":

    Дано сега , когато си застарял , да си поумнял!
    Това с кадъните ,не е за хвалба...
  • 21 ХАСАН

    6 1 Отговор
    Тоя я е ритнал от расови подбуди...трябва да го съдят за расизъм..знаем какво пишат за България и Румъния в Западна Европа
  • 22 ХАСАН

    10 0 Отговор
    Боби ,ти си продажен българин...как може да защитиш виновния швед пред клетата женичка,която с труд си изкарва прехраната!?...много мразя такива натегачи българи готови да плюят на всичко родно
  • 23 Адриянов

    4 0 Отговор
    ТОЛКОВА ЛИ СТРУВА РИТАНЕ НА БЪЛГАРКА В ГЛАВАТА ?
  • 24 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    смешна държавица сме си
  • 25 333

    1 0 Отговор
    Държавата го съди за престъпление по НК. Обезщетението на пострадалата е предмет на частен спор. Пострадалата може да е завела иск, който спокойно може да е 100000, и голяма част от тоя иск може да бъде присъден. Зависи какви са и били травмите, ама при средна телесна е съвсем възможно да получи повече от 50 хиляди лева. Не знам защо си мислите, че глобите са единствените последствия.