Last news in Fakti

28 Септември, 2017 15:35 1 923 3

Райфъла поръчал палеж и от затвора

  • атанас червенков - райфъла-
  • палеж-
  • затвор-
  • антоний йорданов

Бизнесменът Атанас Червенков - Райфъла е поръчал нов палеж, макар че в момента е в затвора, твърди marica.bg, като се позовава на свои източници.

Междувременно прокуратурата в Пловдив му повдигна второ обвинение.

Райфъла наскоро бе осъден на 13 години затвор за поръчителство за убийство на свой конкурент, за палеж на няколко коли, сред които и тези на бившия депутат от ГЕРБ Антоний Йорданов.

Днес Райфъла обжалва присъдата си, но по време на обжалването беше привлечен към наказателна отговорност за това, че докато е бил в затвора в периода месец юни до септември тази година, е поръчал да запалят линейка с марка „Мерцедес Спринтер 313”. От затвора Райфъла е намерил двама, на които е възложил задачата да опожарят скъпото возило.

Колата е на свидетел по делото срещу него.

Палежът е трябвало да бъде осъществен от двама души, които вчера сутринта бяха задържани при зрелищна акция на Сточна гара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mon

    9 1 Отговор
    Бизнесменът ?????? ? ? ? ? ? затвора ? ? ?
  • 2 гост

    11 0 Отговор
    Престъпник, не е бизнесмен. Всяка мутра е бизнесмен.
    Бизнесмен е човек с прозрачен и доказуем доход, занимаващ се с бизнес. На колко от така наречените бизнесмени у нас им се знае дохода, от къд е дошъл, накъде е отишъл? Всяка автокъща е с нечисти и неосчетоводени доходи. Почти всяко заведение е с неясни източници на парите за придобиване, по документи 20г. хлапаци или цигани са притежатели на фирми, които след години се оказват длъжници на милиони левове. А шефа идва с мерцедес и осигурява на 4ч, ако въобще го прави.
    Драги журналисти, вземете да си смените речника в тези случаи.
  • 3 Eee

    3 0 Отговор
    Това са най-новите бизнесмени с офис-затвор.Много популярно в Бг-то.😁