Last news in Fakti

3 Октомври, 2017 14:29 4 147 10

Бащата, убил сина си: Заплаши, че ще ме унищожи, ако не му дам пари за дрога

  • военен-
  • син-
  • убийство баща-
  • костадин пелтеков

Апелативният съд в Пловдив потвърди мярката за неотклонение "подписка" на 69-годишния Костадин Пелтеков, който застреля сина си край град Куклен.

Убийството бе извършено на 23 септември в местността Сай дере край Куклен. Пенсионираният военен застрелял 35-годишния си син Стоян с два изстрела - в сърцето и в главата. Веднага след това той се обадил на тел. 112, като пред дошлите на мястото полицаи разказал какво е извършил. Пистолетът, с който бащата убил сина си, е законно притежаван.

Миналата седмица окръжните магистрати наложиха най-леката мярка за неотклонение на 69-годишния мъж, но от прокуратурата протестираха решението им и днес Костадин Пелтеков отново застана пред съда, съобщи "Марица".

Бащата отново разказа за драматичната си съдба и тормоза, който синът му Стоян упражнявал върху него и съпругата му. Костадин Пелтеков имал първи брак и две деца, но съпругата му и едното дете загинали в катастрофа. След това мъжът се оженил за настоящата си съпруга и се родил Стоян. Още на 15-годишна възраст обаче момчето посегнало към наркотиците.

Оттогава Стоян постоянно искал пари от родителите си. Те пък се грижели и за 7-месечното му дете, което е с вроден хепатит, тъй като и майката е наркозависима.

"Аз повече му давах пари, жена ми Радост беше по-строга. Когато в деня на убийството се скарахме и Стоян ме заплаши, че ще ме унищожи, ако не му дам пари да си купи дрога, разбрах че съм бил само банкомат за него. В този момент целият ми свят избухна“, каза пред магистратите Костадин Пелтеков.

В крайна сметка съдът реши, че няма опасност обвиняемият да се укрие и да извърши друго престъпление и потвърди досегашната му мярка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    26 1 Отговор
    Боже, колко мъка има на този свят, Боже!
  • 2 гост

    34 2 Отговор
    Не закачайте човека,една гад по малко.Отървал е и себеси и държавата от един паразит.Сина му наркоман ,снахаму същои и създаденото от тях дете с хепатит.Стареца се е забавил.
  • 3 Стамат

    6 14 Отговор
    Двадесет години са му давани пари за наркотици? И изведнъж схванал истината? Сериозно?

    Коментиран от #5, #8

  • 4 Стефан

    17 2 Отговор
    Браво на човека трябва всички башти да бъдат
    Като него да се премахнат блокуците
  • 5 Гост

    15 0 Отговор

    До коментар #3 от "Стамат":

    Просто вече му е бактисало , апък и го е заплашил.
  • 6 гост

    7 1 Отговор
    Кой напълни страната с наркотици ???
  • 7 Иван

    14 0 Отговор
    Пример за другите бащи: Като не е успял да направи човек от него, а наркоман, поне е отървал обществото от него. Жалко, но по-добре!
  • 8 Е па тоА

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Стамат":

    И какво каза,че ти ще му пуснеш куршума веднага нали ?
  • 9 Гражданин

    9 0 Отговор
    Той не е първия родител, който желае смъртта на наркозависимото си дете.
  • 10 FUCK OF

    11 0 Отговор
    БРАВО НА БАЩАТА.....
    ТОРМОЗ..ТОРМОЗ.....
    ТО СЕ ТЪРПИ ДОНЯКЪДЕ.....