Last news in Fakti

4 Октомври, 2017 11:20 2 444 2

Задържаха Факети с 90 кг канабис

  • канабис-
  • факети-
  • христо танчев

Голям удар върху наркоразпространението нанесоха снощи криминалистите от ПУ на МВР в Петрич. В дома на известния в региона бивш служител на Пътни такси на ГКПП Кулата, Христо Танчев, с прякор Факети, полицаите откриха над 90 килограма пакетиран и готов за продажба сух канабис, съобщи struma.com.

Стойността на наркотика възлиза на хиляди левове. Акцията на криминалистите се проведе по тъмно, Факети отдавна е бил обект на наблюдение на криминалистите от Петрич, той е оперативно интересно лице заради криминалните му прояви и връзката му с наркодилърите в района на Петрич. Количеството е рекордно високо. Предполага се, че Факети се е готвил за голяма наркосделка, тъй като цялото количество е било натрупано в чували, които криминалистите иззеха тази вечер.

Преди време 57-годишният Танчев е бил арестуван с голямо количество контрабандни цигари, уволнен е дисциплинарно от Пътни такси. Отдавна в селото за него се носят легенди заради стандарта му на живот. Случаят е докладван на прокуратурата, предполага се, че Танчев ще бъде задържан и с прокурорско постановление до 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Правда

    0 0 Отговор
    Факети-пакети
  • 2 Васи

    0 0 Отговор
    За милиони няма закони,за кошка няма прошка ,е те нема такава държава.Прокурорът на съд,но те са държавата ..