5 Октомври, 2017 13:08 3 043 1

Запалиха колата на журналист от Карлово (ВИДЕО)

  • карлово-
  • журналист-
  • палеж-
  • зорница акманова

Автомобилът на потърпевшата Зорница Акманова е напълно унищожен

Запалиха колата на журналист от Карлово (ВИДЕО) - 1
Стопкадър и видео: Карлово ТВ

Автомобилът на журналист от град Карлово е бил опожарен тази нощ, предаде "Карлово ТВ". Новината е потвърдена и от местната полиция. По всяка вероятност става въпрос за умишлен палеж.

Пожарът се разразил пред дома на потърпевшата Зорница Акманова около 02.00 часа тази нощ. Возилото е Audi A4. Шефът на областната дирекция на полицията - старши комисар Атанас Илков, лично се е заел със случая.

Няма данни жената да е била предварително заплашвана. Акманова е репортер на предаването "Господари на ефира" и е автор на поредица от разследващи репортажи. Една от версиите е именно умишлен палеж като отмъщение заради неин репортаж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зуи

    0 0 Отговор
    е па нормално за у БГ, скоро ще спрат и потърпевшите да се жалват за да не им изгорят и техните коли....АЛЕЛУЯ