5 Октомври, 2017 13:47 13 289 6

Рецидивистът Стойчо Барона излезе от затвора, за да го закопчаят пак

  • рецидивист-
  • бургас-
  • наркотици-
  • стойчо барона-
  • стойчо мирчев-
  • николай далакманов-далакмана

33-годишният бургазлия с богато криминално минало е арестуван в понеделник с наркотици

Рецидивистът Стойчо Барона излезе от затвора, за да го закопчаят пак - 1
Снимка: Флагман

Рецидивистът от Бургас Стойчо Мирчев, по прякор Барона, отново е пратен зад решетките по искане на Районна прокуратура - Бургас. Братовчедът на известния в "ъндърграунд" средите Николай Далакманов-Далакмана бил пуснат от затвора в Нова Загора, защото имало опасност да надвиши присъдата си, докато чака кумулации за други престъпления, споделят от "Флагман".

Барона обаче бил следен изкъсо от полицията след излизането си на свобода. Униформените не чакали дълго време, преди да го хванат в крачка. 33-годишният бургазлия е арестуван в понеделник, когато е спипан в жилището си в жк "Братя Миладинови" с марихуана и метамфетамин. За подобно престъпление законът предвижда наказание в размер от 1 до 6 години „лишаване от свобода“ и „глоба“ от 2000 до 10 000 лв.

Според прокуратурата има опасност Барона да извърши друго престъпление или да се укрие. Държавното обвинение се мотивира с факта, че Мирчев е многократно осъждан - за притежание на наркотици и кражби, а в момента на задържането му е бил в прекъсване на наказанието, което е търпял в затвора в Нова Загора. Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража обвиняемия.

"Флагман" припомня още, че в началото на годината Барона беше арестуван при зрелищна спецакция в жк "Възраждане". 2 месеца по-рано той беше обявен за издирване, тъй като трябваше да влезе в затвора за присъди за кражби. Мирчев се укривал в апартамента на ул. „Г. С. Раковски“ близо седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мургав е, нема как да е Барон

    25 1 Отговор
    Мургав е за Барон, теа черни очи и черни вежди, вече познаваме етноса и качествата му
  • 2 Бай х.й

    28 1 Отговор
    да гние по затворите като е тарикат
  • 3 Bocho

    13 1 Отговор
    Човек изкарващ по такъв начин парите си никога ама повярвайте никога няма да се хване на нормална работа.Незмам за какво ги пускат изобщо
  • 4 Насо

    7 1 Отговор
    Затова трябва да се върне смъртното наказание. За да няма такива ,като него и много по-лоши от него. А не половината му живот в затвора и хорицата да го хранят.
  • 5 Rado

    2 0 Отговор
    Пак ще го пуснат нали Николай Белчев му е шеф веднага го вади да си върти далаверите
  • 6 Гост

    2 0 Отговор
    В нова загора няма затвор вее глупаци