Last news in Fakti

9 Октомври, 2017 11:57 1 430 3

Откриха над 1000 литра нелегален алкохол в сеновал

  • алкохол-
  • сеновал-
  • митници

Митническа мобилна група на Централна митническо управление /ЦМУ/ задържа над 1000 литра нелегален алкохол, укрит в честен имот в село в община Червен бряг.

На 5 октомври 2017 г. екипът е извършил проверка в къща с прилежащ към нея стопански двор. Митническите служители установили, че лицето, обитаващо имота, държи общо 1072 литра течност с мирис на алкохол. Установено е, че 87 литра от общото количество представлява чист спирт.

Алкохолът е бил разпределен в пластмасови туби с различни вместимости. По-голямата част от нелегалната акцизна стока е била заровена в сеното на втория етаж на стопанска постройка. Етажът е бил специално пригоден за сеновал. Останалата част от алкохола е намерен в мазето на къщата.

Собственикът на имота не е представил документи, от които да е видно, че дължимият акциз е заплатен. Алкохолът е иззет, изпратени са проби за лабораторен анализ. Предстои образуване на административнонаказателно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Джон Смит

    0 0 Отговор
    А кой, го издаде не пишете!
  • 3 софиянец

    1 0 Отговор
    Този бъркоч отива директно в Plazza или 33, да го пият нацепените батките и напращелите каки.