Last news in Fakti

16 Октомври, 2017 09:31 1 675 2

Задържаха 15-годишен за зверски побой над 70-годишна

  • побой-
  • марино поле-
  • кулата
Задържаха 15-годишен за зверски побой над 70-годишна - 1
Снимка: Архив

15-годишен ученик от петричкото село Кулата е първият заподозрян за зверското нападение над 70-годишна жена от село Марино поле. Ученикът е задържан, но отрича да е нападателят, пребил жестоко възрастната жена, съобщи struma.com.

Има свидетели в селото, които твърдят, че въпросният младеж е обикалял цяла вечер около къщата на жената, но полицията все още не обявява името му, докато не се съберат нужните доказателства за това. Побоят не е с цел грабеж, нито сексуално посегателство.

Маскиран е нахълтал в къщата на спящата жена и зверски я пребил в леглото й. Пострадалата бе заведена в болницата в Сандански, днес бе разпитана. Работата по изясняване на случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Познавам момчето и е направо смешно да го обвиняват :D на 15 години е 20 кила с мокри гащи.. бабата ако му плясне един шамар ще се на.ере.. и изобщо не е престъпник :D

    Коментиран от #2

  • 2 Въпрос на гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Кой е ?