16 Октомври, 2017 14:48 2 184 3

Мъж намушка с нож 18-годишен, тормозел сина му

  • намушкан-
  • нож-
  • долна липница

44-годишен мъж е намушкал с нож 18-годишно момче в павликенското село Долна Липница, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Велико Търново.

В събота в управлението в Павликени е получен сигнал за пострадал при скандал младеж в селото. Изпратеният на мястото екип е установил, че 44-годишен мъж от Дряново отишъл в село Долна Липница в дома на 18-годишно момче, за да го предупреди да не тормози сина му.

Разговорът преминал в скандал, който прераснал в сбиване, при което по-възрастният мъж нанесъл с нож порезни рани в областта на рамото и гърдите на 18-годишния младеж, след което напуснал селото.

В последствие 44-годишния мъж е установен и задържан в Дряново. Ножът е иззет.

Пострадалият е откаран във великотърновската болница, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЪРП

    20 1 Отговор
    ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИМА МНОГО АГРЕСИВНА ИЗМЕТ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ, КОИТО СА НЕВЪЗПИТАВАНИ И НЕКОНТРОЛИРАНИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ СИ ОТ НЕВРЪСТНИ ДЕЦА......, ДОКАТО СЕ ПРЕВЪРНАТ В ЕДНИ АГРЕСИВНИ ГАМЕНИ ТОРМОЗЕЩИ ЕЖЕДНЕВНО ПО-СЛАБИТЕ ДЕЦА!!!!!!!!!
    ...........А, БЕЛИТЕ СТАВАТ ТОЧНО ЗАРАДИ ТАКИВА МАЛОУМНИ И АГРЕСИВНИ ГАМЕНИ..........

    Коментиран от #2

  • 2 Emperorex

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "ЪРП":

    За съжаление си прав.
  • 3 Бат Мишо

    4 0 Отговор
    като н работят даскали ,полиция ,закрила на детето ,детска педагогическа стая ТВУ и въобще държава ,човек взема закона в ръце.....А на бас че е писал 100 жалби, и тва е 101 ия случай, в който за 101 път ,никой не е напраил нищо ,ОТ КУПИЩАТА ЛЕЖАЧИ И ЗАПЛАТАДЖИИ на държавна хранилка
    щото са заети да шляпат над иззети снимки от деца и да покриват дилъри и алоизмамници