Last news in Fakti

18 Октомври, 2017 11:59 7 638 6

Арестуваха мъж и жена при зрелищна акция край Вичов хан (СНИМКИ)

  • арестувани-
  • акция-
  • път-
  • враца-
  • вичов хан

Зрелищна полицейска акция се извършва в момента на пътя между Враца и Оряхово, съобщи BulNews.bg. Ченгета са устроили засада на лек автомобил и в момента го проверяват.

Операцията се провежда в района на Вичов хан. Патрулна „Опел Астра“ и кола на криминална полиция са обградили от двете страни „Рено“ с плевенска регистрация. Арестувани с белезници са мъж и жена, които пътували в автомобила.

По неофициална информация акцията е срещу наркоразпространението в региона. В полицията била получена оперативна информация, че двамата пътници в колата ще прекарват дрога. Сформирана е група и нарушителите са заловени.

В момента текат процесуално-следствени действия. Очаква се пристигането на дежурен следовател.
Заради зрелищната акция на полицията едната лента на натоварения пътен участък е блокирана от „Рено“-то и двете полицейски коли. Съветват се шофьорите да карат с повишено внимание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ ГАН4О

    62 8 Отговор
    Пак циркажалъци.Зрелищно щото на Бойко му трябва да покаже че се бори с престъпноста и корупцията.Изтъркано е вече,но незнае какво друго да направи.За истинска борба и дума да не става,трябва половината герб да влезе в затвора и те така
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Митко

    13 0 Отговор

    До коментар #2 от "Нед":

    Именно !!!!, не е сериозно - ченгета и наркораСпространение, даже фейсбукът ще го поправи автоматично, лили майкоооо....
  • 4 Гост

    31 0 Отговор
    Зрелищна срещу кого? Срещу дребните дилъри , или по точно казано кокошкарите. Като им гледам колата и дрехите , едвали са пренасяли повече от 10грама марихуана. Кога ще заловите големите играчи , или те се ползват с протекция.
  • 5 азззззззззззззззззз

    5 8 Отговор
    4чета ви глупавите изказвазния все бойко ви е на устата ако бойко е сам в тая държава да го вините но когато не познавате човек не изказвайте мнение мишоци пък ако ште и три грама да заловят у панделата
  • 6 Патриот

    4 1 Отговор
    Сайта е пълен сас статии със заглавия съдържащи думите "задържан", "арестуван". И само една статия съдържаща "в затвора" - за жена спала с пушка без да е извършила престъпление с нея.
    Пишете да реално осъдени престъпници. Тоя филм вече сме го гледали на продуцента от "20-ти мандат пикчърс" Бай Суджук. Утре ще са на свобода.