Last news in Fakti

18 Октомври, 2017 16:20 1 223 0

3 години строг затвор за наркоразпространител

  • николай златарев-
  • наркотици-
  • затвор-
  • строг режим

Рецидивистът Николай Златарев ще плати и глоба в размер на 15 000 лева

3 години строг затвор за наркоразпространител - 1
Снимка: Shutterstock

40-годишният рецидивист Николай Златарев сключи споразумение с Окръжната прокуратура във Варна за ефективна присъда от 3 години лишаване от свобода при строг режим и глоба в размер на 15 000 лева, като призна изцяло вината си и се отказа от разглеждане на наказателното дело срещу него по общия ред. Споразумението е одобрено от състав на Варненския окръжен съд и влиза в сила веднага. В тежест на Златарев са и направените разноски по делото в размер на 507 лева.

Варненецът е бил привлечен като обвиняем от Окръжната прокуратура във Варна за държане с цел разпространение на 14 дози с различно тегло хероин и марихуана на обща стойност 357 лева, от които разпространил наркотици на трима наркозависими. Деянието, извършено в периода от 10 до 17 август 2017 г. е при условията на опасен рецидив.

От началото на досъдебното производство до момента Златарев е с мярка за неотклонение „Задържане под стража“. Той е приведен за изтърпи наказанието си във варненския затвор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА