Last news in Fakti

19 Октомври, 2017 12:28 8 226 10

Синът на бивша министърка е задържан за стрелбата в Лозенец

  • стрелба-
  • център-
  • софия-
  • калоян арсенов

Двама души са задържани след стрелбата в столичния квартал "Лозенец" вчера по обяд. Двамата са в ареста за 24 часа.

Единият от задържаните е Калоян - син на бившата екоминистърка от кабинета на Симеон Сакскобургготски Долорес Арсенова. Вторият задържан пък е синът на Злати Златев-Златистия.

Пред NOVA Aрсенова каза, че е в чужбина и не знае нищо за арест.

Вероятно срещу двамата ще бъдат повдигнати обвинения за хулиганство. Към момента материалите по случая все още не са докладвани в Районната прокуратура в София.

Очевидци разказват, че са се чули поне 4-5 изстрела. Според информацията след подадения сигнал полицаите заварили в близкото заведение петима празнуващи, които разказали, че са седнали да се почерпят за новородено бебе. Първоначално полицаите задържали младият баща Калоян Арсенов, който имал законно притежаван пистолет. После обаче станало ясно, че изстрелите са произведени от Йордан, който е син на Златистия.

При безразборната стрелба бяха простреляни и прозорците на жилище, намиращо се в съседство. За щастие никой не пострада.

Свидетел на стрелбата е бил певецът Радо Шишарката, известен с хита си "Тигре, тигре" през '90-те години. Пред Нова тв той обясни, че е бил поканен да пее на празненството по случай роденото дете на 30-годишния Калоян.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 KNOWLEDGE

    46 4 Отговор
    Същата работа като във Виноградец!И какво стана там???Хайде!Святкайте ни!Този пистолет поне не мокър...Все още!!!Експертизата вероятно ще докаже, че хората живущи зад надупчените прозорци имат барутни частици по ръцете си, а празнуващите са оставили оръжието без надзор!Е как така все наши "ОРА" стрелят наляво и надясно?Употребата на оръжие по този начин, в никакъв случай не е хулаганска проява!Алкохола в случая е утежняващо вината обстоятелство!Вкарвайте ги вече тези убийци в затвора, за да не броите трупове!Скоро някой може да отговори на "хулиганската" стрелба с картечни откоси от 7,62мм.-во оръжие...Събирайте си боклuка, за да не ви събира боклuка...
  • 2 в държавата на Боко

    49 3 Отговор
    Мутри, политика и чалга....нвщо ново ли се е случило !?!?
  • 3 гост

    45 3 Отговор
    Само Утрепки
  • 4 Къртев

    40 1 Отговор
    А, така. Единия на бивша министърка, а другия на мутра.
  • 5 компетентен

    27 2 Отговор
    натискам спусъка срещу такива.....не ме е жал..грам няма даже
  • 6 DDDDDD

    21 0 Отговор
    Носене на КНО в заведение и при употреба на алкохол. Само по това могат да го обуят маминия убавец. Ако искат. Кой, защо и как стрелял е бонус...
  • 7 PITASHT

    18 1 Отговор
    Тези две момченца (празнуващите де) да не би да са дечица на семейни приятели. Щото си спомням, че както майката на единия, така и таткото на другия бяха доста известни преди време. Някой знае ли кой с какво?
  • 8 Лозенеца

    19 0 Отговор
    Май за мъжа на тази министърка бяха писали ,че внасял от Китай лекарство за 3$,а го продавал на здравната каса за 3000 лв по обществена поръчка!Представяте ли си...та как да се е възпитало синчето им?
  • 9 Темида

    15 1 Отговор
    "повдигнати обвинения за хулиганство" - демек ще си останат без наказание и бг простия народ ще забрави след 3 дни. Да продължим напред.
  • 10 Възразявам!

    0 0 Отговор
    Истината е една и тя че онзи надрусан, мазен самонадейко на мама долорес синчето не е спирало да шмърка ,да шофира в нетрезво състояние, обикаля казината по цяла нощ пиян с пистолет на кръста и после друг ще му сърба попарата!Откъде накъде? Правосъдието къде сте и вие жълти медии?!Или щом е за кокошкарска история ще разпънете човек на кръст, но за синчето на тая корумпирана жена и дума да не става! Българското правосъдие е под всякаква критика! Успех момче!