19 Октомври, 2017 15:30 1 763 6

Бияч на свидетел срещу Ценко Чоков отърва затвора

  • емил марков-
  • ценко чоков-
  • валентин петков

Валентин Петков, който в края на август преби жестоко свидетел по делото в спецсъда срещу кмета на врачанското село Галиче Ценко Чоков, сключи споразумение с прокуратурата и се отърва с условна присъда, съобщи "Булнюз".

Делото срещу Петков, който преби Емил Марков, се гледа преди дни в районния съд в Бяла Слатина, където биячът се призна за виновен.

Марков бе брутално пребит с метална тръба от Петков в центъра на размирното Галиче. След зверското меле потърпевшият бе с пукнат череп, счупена ръка и множество други травми. Малко след нападението близките на Марков заявиха, че той е бил заплашван и притискан да се откаже да свидетелства против Чоков.

Въпреки побоя обаче той разказа пред специализирания наказателен съд с подробности за тормоза, на който бил подложен от Ценко Чоков и хората му и за последните събития в селото, при които гардовете от охранителната фирма на техните имоти се опитали да го отстранят от делото.

Наказанието на бияча е една година затвор с отложено изпълнение на присъдата за срок от 4 години. Той ще трябва да заплати и разноските по делото в размер на 381 лева. Определението е окончателно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 goni

    13 0 Отговор
    Ура! Чакай те вече някой да свидетелства! Разбира се, ако бяха пребили съдийката нещата щяха да са други!:) Ама, и това може да стане!:) Пиша глупости! Съдиите са честни!:) Виновна е прокуратурата! Да не говорим за законите! Калпави! :)
  • 2 Бесен Язовец

    11 3 Отговор
    1 г.за опит за убийство? Това е корупцията на ГЕРБ в целия си блясък

    Коментиран от #3, #4

  • 3 гост

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Баш. За жената, която от страх спи с пушка я вкарват в затвора, жена с работа и плащала данъци. А за бияч, без ден трудов стаж, за опит за убийство му дават условна и 300лв. Такава подигравка само у нас може да стане. Съмнявам се и в Уганда това да се смята за справедливост.
  • 4 Защо

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Защо пак политизираш обикновено криминално деяние,защо бе червена,курнелска подлога?

    Коментиран от #5

  • 5 Stoich

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Защо":

    Спокойно, черна Банкянска подлого, и вашият ред ще дойде.
  • 6 гощо

    2 0 Отговор
    КвИ са тия селяндури бе?!? Като те палят и бият пали и бии и ти! Колкото ти си уязвим толкова и те,дори повече!!!