22 Октомври, 2017 09:36 952 0

42 задържани преди мача "Левски" - „ЦСКА - София”

  • левски-
  • цска - софия-
  • футбол
42 задържани преди мача "Левски" - „ЦСКА - София” - 1
Снимката е илюстративна

42-ма души са били задържани преди началото на футболната среща между отборите на „Левски” и „ЦСКА - София”. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Непосредствено преди началото на мача при влизане в спортното съоръжение са задържани 42 души - трима от тях с наркотични вещества, четирима с маски, един със спрей и 34 с пиротехнически изделия. По време на мача две момичета, които са част от агитките на двата отбора, при паленето на факли и димки са вдишали отровен дим. Наложило се е да им бъде оказана лекарска помощ. В района на сектор В е възникнал пожар от запалени части от знамена и транспаранти от една от агитките.

Благодарение на бързата намеса на пожарникари, полицаи и стюарди не е допуснато разрастване на огъня.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА