26 Октомври, 2017 10:42 4 486 8

Само година затвор за Черния Роди

  • радослав калчев-
  • черния роди-
  • затвор-
  • престъпна група

Лидерът на престъпна група Радослав Калчев се споразумя с прокуратурата

Варненският лидер на престъпна група, Радослав Калчев, по прякор Черния Роди, е сключил споразумение със специализираната прокуратура, което е одобрено от специализирания наказателен съд. Така той ще изтърпи наказание от една година лишаване от свобода като ръководител на групата, пише Varna24, позовавайки се на специализираната прокуратура в София.

Друг участник, Николай Тошев-Чирпанския, също е постигнал споразумение със специализираната прокуратура - да търпи една година лишаване от свобода като член на организираната престъпна група.

Калчев се изправи пред магистратите две години след като бе обявен за издирване с червена бюлетина от Интерпол. Бандитът духна зад граница дни преди антимафиоти от Варна да разбият зловещата му банда за побои, наркотици, палежи, убийства и др. Радослав Калчев бе търсен под дърво и камък, но изненадващо сам излезе на светло и се предаде на властите в Доминиканската република.

Докато той се покриваше в чужбина, бандата му от девет главорези бе изправена пред съда. Освен боса Калчев в групата влизат още Николай Тошев, по прякор Чирпанския, Галин Мирчев-Жорко, Мирослав Михайлов, Деян Михайлов, Недялко Цветков-Чобака, Петър Благоев-Петрето, Христо Георгиев-Тополския и Николай Илиев-Мазния.

Магистратите твърдят, че от изключителната жестокост на групата на Роди треперели всички, не само в Североизточна България, но и в цялата страна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    23 0 Отговор
    мутренските години са в пълна сила
  • 2 Бесен Язовец

    15 1 Отговор
    1 година еми тогава и аз да си стегна една бригадка и после споразумение и 1 г.на топло пу...ска държава с пу...ски съд.Затива резаната пушка и като дойде Оранжевия Роди и компания ще се целя право у главата то и без друго наказание няма да получат поне аз да си раздам сам.Добре дошли в дивия Запад
  • 3 CACAAAAA

    20 1 Отговор
    хаха ,,неподкупните''български магистрати!
  • 4 Гоуст

    15 2 Отговор
    Не знам какво още правя в тоя кенеф България
  • 5 Именника от Несебър с хубавите очи

    14 0 Отговор
    И той така направи , след 8-9 месеца излизаш (за добро поведение)
    И ставаш гн. Бизнесмен , и НЕ моо та барнат щото имаш споразумение.
    ВЕРЩЕЙН????
  • 6 пропов

    9 0 Отговор
    това нашето не е държава. бедна интелигенция гладува заради шайка политици, трепери от племе цигани и е разграбвана и бита от банди мошенници и насилници. и всичко това с ясното съзнание че "ами тва е положението"
  • 7 БОКО

    9 0 Отговор
    Според мен "сключването на споразумение с прокуратурата" е даване на пари на някого!
  • 8 непознат

    3 0 Отговор
    Как може бе,да пребиваш хора,да ги унижаваш да ги режеш и да лежиш 1 год,а някой пребил майка си присъдата е 18 год.Ясно е че се плаща на подкуният съд, съдии,прокурори,полицай.Хора бягайте от тази скапана и ненормална държава,и никога не се връщайте .