Last news in Fakti

27 Октомври, 2017 11:11 1 228 2

18 години затвор за мъж, пребил жестоко майка си

  • побой-
  • опит за убийство-
  • шумен-
  • шебека-
  • затвор

Петър Петров от Шумен почти умътвил майка си, след като отказала да му даде 300 лева

18 години затвор за мъж, пребил жестоко майка си - 1
Снимка: Shutterstock

Окръжният съд в Шумен определи наказание от 18 години "строг" затвор за Петър Петров-Шебека (24 г.), пребил жестоко майка си. Младият мъж бе признат за виновен в опит за убийство и за невинен по обвинението за проявено хулиганство срещу полицаите, изпратени да го задържат.

Скандалът с участието на Петров се разрази на 5 декември 2016 година в жилището им на ул. "Генерал Тошев" 1. Шебека поискал 300 лева от майка си, но тя отказала да му ги даде, след което той се нахвърлил върху нея с юмруци и ритници.

Побоят продължил и на стълбището, докато жената се опитвала да избяга. След това Петров се заключил в апартамента на леля си, за да не бъде арестуван. Успял да избяга за кратко през терасата и оказал съпротива при задържането.

Пострадалата била приета в болница в кома, с опасност за живота.

Присъдата на Шуменския окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 предполагам

    6 0 Отговор
    След като го "обжалят", ще го пуснат да пребие и леля си.
  • 2 попо

    5 0 Отговор
    Ти к...ле, да посегнеш на майка си не заслужаваш да живееш на този свят.