27 Октомври, 2017 11:22 1 289 1

Апашите, взривили банкомат, може да са задигнали 60 000 лв.

  • грабеж-
  • взривен-
  • банкомат

От банкомата в кв. "Левски" крадците не са могли да вземат пари

Между 35 и 60 000 е вероятната открадната сума от банкомата в Банкя, който беше взривен по тъмна доба тази нощ, съобщава БНР.

Припомняме, че два банкомата бяха взривени през изминалата нощ в София. Първо е било взривено устройство в блок 19 на столичния квартал "Левски", а по - късно и друго на ул. "Борис I" в "Банкя".

От банкомата в кв. "Левски" крадците не са могли да вземат пари. И в двата случая са използвани бутилки със сгъстен въздух. Според експерти, не е изключено всички посегателства да са дело на една и съща престъпна група.

Днес Царският град Баня също осъмна блокиран от полиция. Неизвестни престъпници са разбили с взлом тази нощ кметството и са направили опит да разбият и оберат банкомата, който се намира във фоайето, пише Блиц.

Това са поредни случаи на взривени банкомати, след като преди по-малко от месец беше взривен банкомат в "Дружба", от който бяха откраднати над 50 000 лева, а по-рано - и в "Младост -1 ", откъдето крадци отмъкнаха 90 000 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kkķ

    0 0 Отговор
    Те тия пари са били готови да ги гепнат ясно като бял ден