Last news in Fakti

27 Октомври, 2017 11:59 1 820 7

Хванаха извергите, били и душили старица за 92 лв.

  • елена-
  • вдовица-
  • бобов дол

Мъжете са известни на полицията с множество противозаконни деяния

Полицията в Бобов дол задържа тримата мъже, които нахлуха в къщата на 86-годишна жена, след което я биха и душиха, за да вземат 92 лева.

Възрастната Елена Панчовска, която живее сама и е трудно подвижна, бе нападната от тримата маскирани мъже в нощта на 12 срещу 13 октомври.

„След полунощ излязох от стаята до тоалетната, върнах се и си легнах. По едно време чух шум в стаята, светнах лампата и видях трима мъже с маски на лицата, ровеха по поставката за сервизи. Уплаших се, но извиках: „Какво правите? Кои сте?“. Единият ме хвана за гушата и започна да ме души. Друг ме удряше в ребрата и съскаше: „Къде са парите?!“. Опитах се да се изскубна от ръцете на този, дето ме беше хванал за гушата и ме стискаше здраво, но не успях. Аз се придвижвам с два бастуна. Къде да бягам?", разказа през сълзи 86-годишната жена.

След като взели парите на пенсионерката, тримата маскирани избягали.

След подаването на сигнала в полицията служителите предприели незабавни оперативно-издирвателни действия и извършителите вече са задържани. Те са на 23, 24 и 27 години и са от Бобов дол.

Мъжете са известни на полицията с множество противозаконни деяния. 23-годишният е в условията на наложено му пробационно наказание, а 24-годишният е с условна присъда за извършено престъпление, свързано с наркотици.

Работата по започнатото досъдебно производство продължава, като тримата мъже са задържани за 72 часа с прокурорско постановление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 OMG WTF

    29 0 Отговор
    Първо физическа кастрация с лозарски ножици, след това в мелачката за грозде и да се дават на прасетата. Това заслужават гнусните циг*ани (м....ли). 😤
  • 2 Дедо Гошо

    14 0 Отговор
    Я викам да турим у един басейн с олимпийски размери содакаустик.Сите таквиз нечовеци скачат вътре и който го преплува го даваме на цар лъв в зооградината.
  • 3 Голям прос

    12 1 Отговор
    И защо не са в затвора? Предпочитам там да ги храня с данъците си, отколкото да ме ограбват по нощите.
  • 4 Истината винаги боли

    8 0 Отговор
    За всичко са виновни продажните адвокати и съдии,дано има справедливост поне на небето да може тези изверги и тяхните пазители да си получат полагаемото от заработеното зло.Да нападнеш беззащитна,болна жена инвалид на преклонна възраст,това е само за смъртното наказание,а в България са пуснати още същият ден.Това е умишлен геноцид срещу възрастните хора.Срам за такива защитници на закона.....
  • 5 Патриот

    4 1 Отговор
    Защо изверги?
    Това е толкова нетолератнто и раситско.

    Ако бях на тяхно място щях за съдя журналиста за обида?
  • 6 Бат Мишо

    6 0 Отговор
    сложете ги на пробация с майката на съдията в съседна къща
  • 7 Темидец

    4 0 Отговор
    Това доказва за сетен път не адекватността на нашите закони,за съдебната система...нямам думи,хайде превъзпитайте тези изроди...това се превъзпитава само с куршум,в краен случай трошене на камъни до 60 годишна възраст!!!