30 Октомври, 2017 12:01 3 014 4

Тарикатка задигна злато и пари за над 10 бона от заложна къща

  • заложна къща-
  • злато-
  • пари

Жената е крала от шефовете си в периода от 25 февруари до 11 май миналата година

Служителка на заложна къща в Бяла Слатина присвоила от шефовете си злато и пари за над 10 бона, съобщава BulNews.bg. Делото срещу жената се гледа преди дни от районния съд в града, където П.Т.В. се призна за виновна и сключи споразумение с прокуратурата.

От документите по процеса става ясно, че жената е с три деца и е безработна. Служителката е крала от шефовете си в периода от 25 февруари до 11 май миналата година. В качеството на длъжностно лице – комисионер в „София Комерс Заложни Къщи “ АД в Бяла Слатина жената е присвоила различни движими вещи и пари.

От описа става ясно, че прибрала над 30 златни накити, два телевизора, факс, дрелка и близо 1 000 лева от касата. П.Т.В. била задигнала вещи и пари за общо 10047.47 лева.

Оказва се, че задачата на жената била да пази и управлява златото, парите и вещите, но тя си ги присвоила. За действията си е осъдена на 18 месеца пробация и безвъзмезден труд в полза на обществото в размер на 200 часа, за една календарна година.

Определението е окончателно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СКАПАНА ДЪРЖАВА

    16 1 Отговор
    Заложните къщи крадат от хората 20-30 години и никой нищо . И КВО?
  • 2 вмвмв

    5 13 Отговор
    И какво точно крадат? Някой кара ли те да годиш и да си залагаш нещата? Наркомани и буклуци те ходят и си оставят нещата там.
    Така че не ги обвинявай че крадат - нищо на сила не правят!

    Коментиран от #3

  • 3 Шафьор

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "вмвмв":

    То и кредит никой ни тъ кара да теглиш
    Ама нали тря БМВ караш?
  • 4 Възмутен

    0 2 Отговор
    Иииии браво на съда.Сега вече всички служители работещи с пари,злато и др.ценности ще крадат колкото се може повече...срещу пробация и общ.полезен труд.А за загубите на фирмата кой ще ги възстанови?Къде е правдата тук?