Last news in Fakti

30 Октомври, 2017 16:33 4 961 7

Катя Лерца с тежки обвинения, прегазила е полицая с 99 км/ч

  • катя лерца-
  • полицай-
  • прегазен

Окръжна прокуратура – Пловдив внесе за разглеждане в Съда обвинителен акт срещу Катя Лерца.На 13.05.2017 г., в гр. Пловдив, при управление на моторно превозно средство, е нарушила правилата за движение и по непредпазливост е причинила смъртта на Делян Палазов – престъпление по чл. 343, ал.1, б. в, вр. чл. 342, ал.1 от НК.

В хода на разследването е установено, че обвиняемата Лерца се е движела със скорост от 99 км/ч в населено място, не е реагирала своевременно на опасността от удар на пострадалия и вместо екстрено спиране е предприела смяна на лентата за движение на автомобила, като това са и причините за настъпване на произшествието.

Отнемане на свидетелството за управление на МПС на обвиняемата Лерца е било постановено от наблюдаващия прокурор незабавно след извършване на престъплението, като това постановление е било изпълнено на 06.06.2017 г.

Най-тежкото предвидено от закона наказание за извършеното от обвиняемата Лерца престъпление е лишаване от свобода от две до шест години, като е предвидено и лишаване от право да управлява моторно превозно средство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 недоволен гост

    29 2 Отговор
    С тон и половина желязо(ако не два) размазвам полицай в населено място със скорост 100km/h, лишават ме от правото да управлявам МПС, лежа от 2 до 6 и айде чао. И това е "най-тежкото" наказание. Самата логика зад това е криминална проява... БЕ ТАЯ К..ВА ДОСТАТЪЧНО ДОБРЕ Е ЗНАЕЛА КАКВО ПРАВИ СЪС 100 В НАСЕЛЕНО МЯСТО, НЕ МОЖЕ И ДУМА ДА СТАВА ЗА "по непредпазливост" !!!
  • 2 Гост

    29 0 Отговор
    от 2 до 6, ако и дадат 2, лежи 18 месеца и излиза за добро поведение...
    тази същата караше кола и без книжка след инцидента => не ми се вярва да поправи в затвора....
  • 3 сталин

    20 1 Отговор
    тази би убила пак. 20 години кантар.
  • 4 Гост

    22 1 Отговор
    Това си умешлено убийство. Следкато умишлено не е спазвала скоростта.
  • 5 Истината

    18 0 Отговор
    Егати гаврата ..и полицайте са едни защо не протестират сега ..за убийство от 2 до 6 години....браво
  • 6 Гост

    20 0 Отговор
    Тя е на свобода и си шофира в Пловдив. Даже я бяха спипали и писаха. Няма закони. Няма правосъдие.
  • 7 гларус

    7 0 Отговор
    Това не е правосъдие .. Как така от две години ????Да не говорим и за споразумения . За непредвидливост трябва да е минимум 5 години без облекчения , а за умишлено да почва от 30 г