Last news in Fakti

6 Ноември, 2017 14:21 1 724 1

Наркоман намушка няколко пъти 17-годишната си приятелка

  • наркоман-
  • нож-
  • приятелка

22-годишният Владислав.В. от Дулово е бил привлечен като обвиняем от Окръжната прокуратура в Разград за опит за убийство на 17-годишната си приятелка и за държане на наркотични вещества.

С постановление на наблюдаващия делото прокурор младежът е бил задържан за срок до 72 часа за осигуряването му пред съда по искане за вземане мярка за неотклонение, след като бил установен и задържан като извършител на опита за убийство. При последвалия обиск полицейските служители открили във Владислав и наркотични вещества.

До магазин „Била“ в Разград 22-годишният младеж, който е с чисто съдебно минало, извадил нож и нанесъл няколко удара на 17-годишна ученичка. Момичето било негова приятелка. Въпреки че все още учело, започнало да работи като сервитьорка в Разград.

Пострадалата ученичка е настанена в болницата с опасност за живота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Темиме дарий

    7 1 Отговор
    Комунизма бил лошо нещо и пионерчетата и чавдарчетата също и сега хората цъфтят ли цъфтят при така бленуваната европа и американски ценности