Last news in Fakti

6 Ноември, 2017 15:55 8 421 20

Гард в дискотека преби жестоко двама мъже

  • полиция-
  • побой-
  • дискотека

Сигналът за побоя е подаден вчера в 3,05 часа

28-годишен охранител на дискотека в Хасково е задържан за нанесен побой над двама посетители на заведението, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за побоя е подаден вчера в 3,05 часа в РПУ-Хасково.

Гардът пребил двама мъже от Хасково и Димитровград, тъй като предположил, че не са платили бутилка с алкохол, с която си тръгнали от дискотеката. В последствие се оказало, че не е така.

Единият пострадал е на 41 години от Хасково. Той е със счупване на лъчева кост в областта на китката на лява ръка и изкълчване на лакетна става на същата ръка. Настанен е за лечение в ортопедията на МБАЛ- Хасково. Другият пребит е 48-годишен димитровградчанин, който е със счупена долна челюст.

Мъжът е транспортиран за лечение в специализирана хирургия в Пловдив. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги

    112 1 Отговор
    Ако охраната имаше изпит за поне минимални нива на интелигентност,нямаше да се стига до такива случаи.Повечето не могат да осъзнаят,че са поставени там за да предотвратяват всякакви сблъсаци.Ама то ако бяха и по-умни,нямаше да работят това.

    Коментиран от #5, #16

  • 2 Бенжи закс ииии на .....

    78 1 Отговор
    За бутилка алкохол дето в куфланда струва 10 пари утрепал хората......ся ше плаща обещетение

    Коментиран от #4

  • 3 джак даниълс

    72 2 Отговор
    В Бълхария за едно шише уиски човек убиват, ужас. После ходете се забавлявайте в "дискотеката".
  • 4 Темида

    45 5 Отговор

    До коментар #2 от "Бенжи закс ииии на .....":

    Хахахахахаха щял да плаща обезщетение. Вие къде живеете. Споко няма да има наказание. И да беше го убил от бой пак нямаше да има. НАКАЗАНИЯ НЯМА В БГ КЕНЕФА!!!!!!!!!!!!
  • 5 Jack Bauer

    47 0 Отговор

    До коментар #1 от "Георги":

    Ако човека беше поне малко интелигентен дали щеше да работи охрана в бар за тея пари?!
  • 6 Гост

    56 0 Отговор
    Бодигарда според мен е ходил на фитнес и се е нацепил здраво и си мисли ,че е много корав и видял двама нормално изглеждащи мъже на по 40-50 години и е решил да покаже на какво е възможен. Браво ... Много ви е драго да си го изкарвате на хора който са отишли да се позабавляват.

    Коментиран от #17

  • 7 Браво,

    8 35 Отговор
    Като цяло съм съгласен с всички коментари, но:
    1 Гордея се, че съм Българин, и виждам идеята за успял такъв в лицето на 28 годишен охранител на дискотека!
    2 Над 40 годишни посетители на дискотеката!
    3 Българи, погледнете се от страни да се видите каква кочина със скъсани сте!
    С всеки ден става все по-необходимо всеки човек в тази държава да бъде диагностициран като пълен олигофрен, и да му сложат придружител да го наглежда!

    Коментиран от #20

  • 8 Будалата

    4 39 Отговор
    Ало пенсиите каде понесохте шишето бре? Малко ли пукахте у дъскотеката та за из път си взели. Ахмаци с ахмаци ще вкарате момчето в беля с туй пиене бре. Да бяхте си взели някоя убавица за любене , а те пиячка . Тез моми кой ще ги мандръса бе пияндета недни. Май малко ви е бил.
  • 9 гост

    2 20 Отговор
    Всеки път като има репортаж за побой от охрана се оправдават с неплатено пиене. По мои наблюдения охраната изхвърля и бие хора дето са се сбили вътре. И добре, че го правят, иначе щеше да има по 20 боя на вечер.
  • 10 ИВАН

    20 1 Отговор
    Да си дебил - това звучи гордо, такава е модата днес и наклона на политиката, но е грях да биеш слабия, ама тоя бодигард едва ли се сеща що е грях сега .... но някога ..

    Коментиран от #15

  • 11 Красо Зелето

    35 1 Отговор
    Смятам, че за никой не е тайна, че гардовете в дискотеките са сложени УМИШЛЕНО да бият ''пиячите, пияниците'' за да може да се пази ''елита'' в дупките дето ги посещават и да не ги излагат!
    Лично съм присъствал на разговор между шеф на дискотека и охранител, и му нарежда да 'изхвърля от дискотеката всеки който се е напил' ако не иска доброволно, да го пребие отвън! Защо отвън? Защото отвън гарда не се води на работа, и няма как да докажат, че е той! Тъмно е, и няма камери, осветление и т.н. С две думи, НЕ пийте в дискотеките а вкъщи. Така правя аз, и проблеми нямам!
  • 12 Иван Господинов

    10 16 Отговор
    Някакви пропаднали хора изпитващи несгодите на долнопробното си съществувание. Изобщо не мога да разбера що за човек би се наврял в една задимена дупка да се налива по нощите. Първо въздуха е отровен, алкохола е вид биологична отрова, забавлението е скотско а на другия ден си неработоспособен. После се чудят що са болни и бедни и държавата им е виновна. Най-хубаво беше гарда да ги беше убил след което да се самоубие. Просто такива хора са мършата на всяко общество. За нищо не стават. Не могат да се грижат за себе си и само заемат място и консумират ресурси. Какво е това нещо да се напиваш по нощите, по цяла нощ да не спиш а на другия ден да си парцал и това да е хронично през целият живот на отрепката. От какъв зор трябва да им се плаща за лечение на такива? Аз с моите осигуровки да плащам за хипертонията и диабета на някакъв тюфлек който съзнателно се е тровил през целият си живот и не е произвел нищо щото е бил съсипан на следващият ден и на по следващият и така през целият му смръдлив живот. Все някой им е виновен на такива.
  • 13 северо западняк

    29 1 Отговор
    Да разрешат да се носи оръжие и тогава да видим стероидни те охраните ли кой ще пребият.Не стига че хората са им платили част от заплатата а ги и набили.А тези дето обиждат че били на години да отида до Германия и Англия да видат как живеят хората на години.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Боляр

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "ИВАН":

    Доста бъркаш понятията охранител и бодигард.
  • 16 Боляр

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "Георги":

    Нали се сещаш, че някой от тях правят по 2000 лева на месец. В чужбина по 3-4000 евро. Не е зле за "глупави", не мислиш ли?!
  • 17 Гост 2

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Абе, хора! Научете елементарната разлика между бодигард и охранител. Вие утре на фелдшерите хирурзи ще започнете да викате?!
  • 18 Sergei

    6 1 Отговор
    Охранителя е бил Кубрат Пулев - бияча на пенсионери.
  • 19 Ввв

    10 0 Отговор
    Е,то се е видяло че в Булгаристан е око за око,зъб за зъб...така че ако онези решат,борчето да му мисли...
  • 20 ПенаОтНощнатаСмена

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Браво,":

    па 40-годишни .. кви да одат, нали кат не ти стаа от пушене на трева се некой трее да ти накл..а гаджето :D