Last news in Fakti

6 Ноември, 2017 16:52 2 457 1

Убитият в Павлово - жертва на син наркоман

  • павлово-
  • убийство

Мярката за неотклонение на младия мъж е задържане до 72 часа

Убийството, извършено в събота в столичния квартал "Павлово", е дело на сина на починалия. Това заявиха от прокуратурата на извънреден брифинг по повод убийство в столичния кв. „Павлово“.

Младият мъж е отишъл преднамерено с тази цел. Ножът е взел от неговата къща в Мало Бучино. Взел си е резервни дрехи. Деянието не е плод на някаква емоция, обяви Емилия Русинова..

"Извършителят е употребил наркотични вещества. Той е споделил пред приятели, че има намерение да убие баща си. Той е откаран до местопроизшествието от свой приятел. Наръгал е многократно баща си. Изхвърлил е дрехите и оръжието, с което е извършил убийството, в близката река. Те бяха намерени. Проведени са множество експертизи и разпити. Извършителят е задържан за 72 часа, като утре ще бъде поискана най-тежката мярка "задържане под стража".

През 2007 г. е имало производство срещу него за хулигански деяния. В семейството е имало е влошени отношения в продължение на дълги години. Майката и бащата на извършителя на убийството са прекратили брака си в началото на месец май, тази година", каза още Русинова, цитирана от Блиц.

Мярката за неотклонение на младия мъж е задържане до 72 часа, като прокуратурата ще настоява за най-тежката мярка - задържане под стража.

Опитваше се да ни насочи в грешна посока. По наши данни системно е употребявал наркотици. Сам е бил и не сме сигурни дали това момче, което го е откарало до там, е знаело къде отива. Разпитите продължават, каза още Русинова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    3 0 Отговор
    Не се радвайте много на самопризнания. След време ще каже не съм аз убиеца. Като унуй наркоманче дето уби майка си , баща си и малкото си братче че щяло да го издаде. И после реве не съм аз убиеца. И едно мотане по съдилища.