9 Ноември, 2017 15:51 11 272 6

Барети изведоха с чувал на главата един от обирджиите

  • банкомат-
  • обир-
  • сапарева баня

Снимки не са направени от местопрестъплението

Очевидци са станали свидетели на залавянето на един от обирджиите, които полицията търси в Перник.

Това е станало пред очите на ученици и учители в Строителната гимназия на Перник, пише ZaPernik.com .

“Здравейте, във връзка със обирите и отцепените райони пред ПГТС “Арх. Йордан Миланов” пред очите на всички ученици и учители бе обграден блока отсреща и беше заловен още един от обирджиите. Лицето му не се видя тъй като го изкараха с чувал на главата. В момента полицията оглежда и разследва апартамента, в който е бил намерен”, сигнализира перничанин.

Снимки не са направени от местопрестъплението, защото баретите са заплашили учениците, че ще им пръснат мозъците, ако снимат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Редник Мърфи

    30 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Лицето му не се видя тъй като го изкараха с чувал на главата. Снимки не са направени от местопрестъплението, защото баретите са заплашили учениците, че ще им пръснат мозъците, ако снимат.
    Някой беше писал, че крадците са от полицията, или както се казва: "свои хора".
    След тази публикация, се разбра, че това наистина е някой роднина, на някой настоящ дебеланко от политическия елит.
  • 2 Бай Ганю

    25 2 Отговор
    Снимки не са направени от местопрестъплението, защото баретите са заплашили учениците, че ще им пръснат мозъците, ако снимат.
  • 3 hghghhg

    18 5 Отговор
    И после защо напускате БГ. Ами да стоят и да им пръскат мозъците ли...
  • 4 ААА

    8 3 Отговор
    БРАВО на спец отряда- така се прави 28 години безхаберие , и меко либерално подгъзуване към престъпната паплач , направиха от държавата ни територия , а гражданите затъпели и незаинтересовани обитатели-сеирджии . Държавата респектира , иначе утре част от тези подрастващи ученици ще се влеят в престъпният контингент, и от рано да си правят сметката , дали с чувал на главата, и палка в ....... би им било добре. Пропадали сме дълго , десетки години . Една такава малка акция - малка стъпка в правилната посока.
  • 5 Public Owner

    7 1 Отговор
    Пионки на властта с промит мозък и чип в задника с GPS за да знаят във всяка секунда къде са!?
  • 6 Рамбо

    2 0 Отговор
    Добре , главата са я сложили в чувал , а останалото от тялото в какво са го изнесли ???