Last news in Fakti

10 Ноември, 2017 13:43 1 562 1

Двама пияни удариха клиент в заведение, пребиха и охраната

  • пияни-
  • побой-
  • заведение-
  • шумен

Двама мъже са арестувани за сбиване в заведение и оказване на съпротива при задържане. Това съобщиха от ОДМВР - Шумен. Сигналът бил получен в 04.50 часа в дежурната част на РУ - Шумен.

На място в заведението на бул. “Славянски“ в Шумен бил пратен полицейски екип. Изяснено било, че двама мъже във видимо нетрезво състояние ударили клиент в заведението. Те били предупредени от охранителите да спрат да се саморазправят, но насочили агресията си към охраната и към други клиенти.

Отправили заплахи за саморазправа.

Пред униформените продължили да се държат арогантно. Отказали да предоставят документи за самоличност и отправили обидни думи към тях.

Направили опит да напуснат мястото на проверката. При задържането си оказали съпротива. За срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен са задържани лица с инициали К. А. (на 34 г.) и В. А. (на 29 г.).

Съставени са им актове по ЗМВР за това, че съзнателно пречат на полицейски орган да изпълни задължението си по служба и по Указа за борба с дребното хулиганство.

На К. А. е съставен акт по ЗБЛД за това, че отказал да представи документ за самоличност на полицейски служител.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мутроновини от Мутроландия

    5 0 Отговор
    То вече няма и друго в тази изтървана държава, освен новини за маймуни,който отдавна трябваше да са на друго място,по избор или в затвора или в казана.....