12 Ноември, 2017 15:57 3 632 6

Барети тарашиха дискотека в Перник

  • полиция-
  • барети-
  • перник-
  • банкомат-
  • дискотека

Операцията издирва грабителите на банкомат

Тежковъоръжени жандармеристи нахълтаха в хитовата пернишка дискотека "Скрийм" снощи, която се намира в топ център на града. Внезапно около 1.30 часа, в "полумрака" на нощното заведение, влезли над 20 въоръжени жандармеристи, които спрели музиката, а танцуващите замръзнали на дансинга. Започнала проверка на личните документи на клиентите на заведението. Снощи гост - изпълнител е била Джена, която тъкмо щяла да се появи, за да зарадва феновете си, но проверката забавила изявата ѝ. След около половин часов "тараш" в клуба жандармеристите си тръгнали.

Перник бил блокиран. Масови проверки на автомобили, пешеходци и заведения тресат града от няколко дни. Търсят обирджиите на банкомата в Сапарева баня. Припомняме, че трима от тях изоставиха джипа си край пернишкото село Боснек и успяха да избягат от мястото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 are

    13 0 Отговор
    Вие тая дума ''барети'' си я ползвате като здрасти..нито знаете какво значи,но държите да се обадите.

    Коментиран от #5

  • 2 КАМЪША

    2 0 Отговор
    ЯВНО ИМА ИНФО ЧЕ СА БИЛИ НА ДИСКОТЕКА
  • 3 кучето шаро

    7 1 Отговор
    Не е ли имало пернишки сурвачки ?
  • 4 сойкаПрисмехулка

    13 1 Отговор
    Гениалната мисъл на българските полицаи е, че ако някой взриви банкомат, за да го обере, то след това най-вероятно ще отиде на дискотека. Не само, че не трябва да им се увеличат заплатите, а даже и да им ги намалят.
  • 5 Сеан

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "are":

    Как да не знаем? Барета, значи??? - каскет, кепе, таке, шапе, шапчица..... Само, че тия "шапчици" са били с аутоматус и са гонели банкоматолюбителите. Но съм сигурен, че не са били от Перник - там биха откраднали Голф, но не и банкомат. Това все пак е Голфград, а не Банкоматоград. Вероятно ги е чакала количка със съвсем друго номерче? А може да са се скрили при някоя Дуци, с големи мекици и да са изчакали сладко сладко на бутилчица блокадата, докато Дуца им е пеела на уше - Ох на кака пиленцата сладки, ще ми купят новичко Дукати... и си е закичвала пачка на гърдите.... Но тия банкоматообирджии са допуснали няколко груби грешки - повторили са почерка си с бутилките по сходен начин. А това води до определени личности..... по парчетиите от бутилките след взрива също може да се поналучкат не едно неща. Определено да обираш банка е примитивна работа - политиците са измислили по-лесен начин да обират хората - създават партии, комисии и правят пачка без никой да ги преследва.
  • 6 Патриот

    0 0 Отговор
    Странно как усилено работи полицията. Не виждам и не чувам такива резултати при борбата с наркотрафика, автокражбите, рекета, циганските рпестъпления.
    Явно банките си плащат за да получат справедливост.