Last news in Fakti

17 Ноември, 2017 16:35 2 161 3

В Козлодуй нападнаха мъж с камъни, избиха му зъбите

  • козлодуй-
  • гложене-
  • камъни

Полицията залови злосторниците

Мъж е с избити зъби, след като бил замерян с камъни в Козлодуй, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал в сряда вечерта, малко преди 20.00 ч. на улица в крайдунавския град. 49-годишен местен жител се оплакал в полицията, че двама непознати са го замеряли с камъни, като в резултат на това са му счупени няколко зъба.

Униформените започнали разследване по случая и на следващия ден разкрили извършителите на нападението. По данни на полицията бандитите са 20-годишният А.И. и 14-годишно дете, и двамата от село Гложене.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Boris

    6 1 Отговор
    ЙЕСТУРАСИЗМО
  • 2 К.К.

    9 0 Отговор
    Много точни са станали чак в зъбите да го уцелят.Преди години много зор видяха с лебедите в Темза докато ги изядат неандерталците.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.