20 Ноември, 2017 08:15 3 534 2

Разкриха извършителя на показното убийство в Перник

  • перник-
  • дилър-
  • робърт величков

Правил е и опит за самоубийство

Показното убийство в Перник на Робърт Величков до кафене "Малибу" в града било по хулигански подбуди. Това каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Към момента полицията смята, че убиецът е 31-годишният Цветан Иванов.

В деня след разстрела той избягал от България през Сърбия и сега според разследващите е в страна от ЕС. Затова ще бъде обявен за издирване с Европейска заповед за арест.

Робърт Величков беше убит в ранните часове на 15 ноември с пет изстрела, един от които контролен.

Арнаудова уточни, че Цветан Иванов е от Плевен, но е живял в Перник без официална регистрация. За него се знае, че е правил опит за самоубийството, бил е агресивен, злоупотребявал с алкохол. Преди убийството е загубил пари в казино.

В нощта на убийството той е разменил обидни реплики с Робърт Величков, след което Цветан отишъл до дома си, взел незаконен пистолет, върнал се и убил Величков.

Отхвърлена е версията за преразпределяне на наркопазара, съобщи Арнаудова.

До момента са разпитани трима свидетели пред съдия в Перник.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    8 0 Отговор
    По хулигански ала бала. Дип си е нарко война.
  • 2 И таз добра

    1 0 Отговор
    Е,нали настигнали шефа му...пребиЛИ