Last news in Fakti

23 Ноември, 2017 17:16 5 772 4

Хванаха Е*льото, въртял търговия с проститутки

  • проститутки-
  • мрежа-
  • цветомир павлов

В края на миналата седмица в столицата и Северозападна България е проведена специализирана акция на ГДБОП с цел разбиването на мрежа от проститутки. Служителите на МВР са претърсили адреси във Враца, София и Вършец, на които са установени жени, занимаващи се с проституция.

По време на проверката е издирван 30-годишният врачанин Цветомир Павлов. За него имало подозрения, че е шефът на мрежата за търговия с женска плът. Тъй като мъжът живее в къща в близкото село Паволче, ченгетата са ровили и там, пише BulNews.bg

В понеделник сутринта издирваният сам се е предал на полицията в София и веднага бил арестуван. С разрешението на наблюдаващия прокурор му е взета мярка задържане за 72 часа. На този етап няма повече информация за акцията на ГДБОП. Неофициално са знае, че доказателствата за престъпната дейност са събирани повече от година.

Цветомир Павлов е известен с любопитния си прякор Е*льото. Той е човекът, който преди 6 години подаде жалба в полицията срещу Веселин Попов-Лунгара за нанесен му побой в Галиче. Заради неговите твърдения, че са малтретирани заедно със съпругата му в дискотека в скандалното село, съдът произнесе 7-годишна присъда за Лунгара, която той вече изтърпява във врачанския затвор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон Корлеоне

    6 2 Отговор
    Те ги хващат ние ги пускаме, държавата на трипера и милиционера символ на корупцията.
    Сигурно Гоце или Роско са хванали трипер от някоя негова труженичка.
    Жалко че държавна сигурност разкара Георги Стоев и Боби Цанков поне беше ясно как много българки ативат да заработват с отворени крака при китайци нигерийци и американци и се връщат на летището с няколко хилядарки от които такива като този прибират 40-50%

    Коментиран от #2

  • 2 ельото

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Дон Корлеоне":

    Какви нигерийци бе, те нямат пари.
  • 3 Гост

    6 0 Отговор
    Тоз пезевент сега ако го фкарат при лунгара ще е гот.
  • 4 Сутеньор

    7 1 Отговор
    На този с големия прякор, му пожелавам жена му да му роди щерка, която на 15 да вземе прякора на баща си! Нека да я ползват боклуци като него, ама той 1лев файда да не види от това! И когато не може вече сам да ходи в тоалетната, жена му да си фани оная работа и да си тръгне! А, и извън темата. Тея от Галиче са за трепане-щом са пуснали боклука с тенекеджийката да излязат живи от боя!