24 Ноември, 2017 13:46 18 248 43

Пак забиха кирка в камерата на Околовръстното в София

  • кирка-
  • камера-
  • околовръстното

Второ посегателство с кирка срещу новата камера на Околовръстното шосе край Казичене. Тази нощ инструментът отново е бил забит в кутията на устройството, след като в четвъртък тя беше подменена.

Снимка се появи във Facebook групата „Забелязано в София”.

От полицията все още не знаят кой е извършителя на вандалския акт, съобщи Нова тв.

Припомняме, че в четвъртък неизвестни забиха кирка в камерата на Пътна полиция, поставена на Околовръстния път, близо до Казичене. Устройството беше поставено там заради увеличения брой на катастрофите в района.

Само за ден камерата беше засякла над 300 нарушители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Откачен Борсук

    72 102 Отговор
    100% го е направил същият дебил. Ако от мен зависеше, наказанието му щеше да е кирка в главата. Два пъти. Аман от олигофрени.

    Коментиран от #4

  • 2 ???????????????

    32 36 Отговор
    Ами като ги вдигнат на високо няма да забиват. Ама не щат! Щот ще умрат рушветите а и трябва да се изпотрепеме. Което пък става политически лост.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Спокоен Борсук

    74 56 Отговор

    До коментар #1 от "Откачен Борсук":

    Ако зависеше от мен , кирката щеше да е в твоята глава. Аман от олигофрения и на власта и на така наречените откачени Пен...ли. Нормално е някой най-сетне да покаже на Борсуците , че решението на проблема не е с олигофренски камери , полицай в храстите и глоби каквито няма в целия свят.

    Коментиран от #10, #14

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Очаквано

    43 17 Отговор
    Колко им е акъла ?????
    Можеха да монтират наблизо една обикновена записваща китайска за 30 - 40 лева и щяха да му сипят с Големия Черпак

    Коментиран от #24

  • 7 zewzek

    47 31 Отговор
    Решението на проблема е и много лесно,и много просто-ЕДИН СНАЙПЕРИСТ на подходящо разстояние.....
  • 8 кат и апи са тотални тъпани

    59 12 Отговор
    от кат и апи са тотални тъпани !
    такива камери винаги се слагат на места където могат да бъдат охранявани от други камери например до бензиностанции, магазини и прочие !
    никога една камера не се оставя сама всеки прост сотаджия го знае
    винаги камера със камера се пази иначиее много лесна за елиминиране !

    Коментиран от #11

  • 9 Пазарен Либерализатор

    45 16 Отговор
    Ама и рисунка с черен спрей има :)
    Не знам дали да се смея.... Твърдо е над 80% дебилизма сред населението....

    Коментиран от #27

  • 10 Откачен Борсук

    51 33 Отговор

    До коментар #4 от "Спокоен Борсук":

    А какво е решението на проблема, господин "недебил"? Премахване на всички камери и знаци, и всеки да кара както си знае? Решението е точно да се слагат камери на всякъде, четирицифрени глоби за най-малкото нарушение, а по-сериозните да включват и затвор + отнемане на автомобила. Бай Ганя най-много го боли, когато му бръкнеш в портфейла. Ако искаш анархия на пътя, беж в рассия или Индия.

    Коментиран от #15, #25

  • 11 filo

    24 2 Отговор

    До коментар #8 от "кат и апи са тотални тъпани":

    И какво като има други камери. Колко престъпления се извършиха пред камерите и не се разкриха. Достатъчно е само малко комуфлаж на извършителя и проблем няма.
  • 12 Къню

    42 3 Отговор
    На някой му тръгна бизнеса с кирки!
  • 13 той

    31 7 Отговор
    Тази власт започна само да ни щави,но явно сме 💯%, щом си траем за всичко !!!
  • 14 Зъл

    36 14 Отговор

    До коментар #4 от "Спокоен Борсук":

    Ха познай колко ще струва на нас данъкоплатците това, че на някакъв селяндур са му щракнали колата с превишена скорост и си е получил заслуженото, за което е решил да вандалства. Явно много малко си бил по Европа, за да знаеш, че камери има навсякъде. Българина май плаче за диктатура.

    Коментиран от #18

  • 15 Шопа

    17 24 Отговор

    До коментар #10 от "Откачен Борсук":

    Опааа, намали малко.
    Представи си, че некъде по некое надолнище изтървеш колата, и камерата те щракне.
    Та както си се засилил с тия четирицифрени глоби тръгваш и ти пеш.
  • 16 АКТ АКТ АКТ

    11 0 Отговор
    Това не е нова камера!!!!! Не лъжете хората !!! камерата от 202-ра (при гробищата на орландовци ) е преместена на околовръстното!
  • 17 Ивайло

    16 7 Отговор
    Много яко но защо не я запалим с бензин с коктейл Молотов
  • 18 Боляр

    12 4 Отговор

    До коментар #14 от "Зъл":

    Абсолютно нищо няма да ни струва, защото парите за камери идват от глобите.
  • 19 Гост

    14 13 Отговор
    Скоростта почти никога не е причина за ПТП.Има разлика между висока скорост и несъобразена скорост.Повечето,които реват против бързото каране са толкова бавни иопасни,колкото и тези които карат с несъобразена скорост.Шест месеца бях в Германия.Всеки ден карах по около петдесет км в двете посоки с магистрална скорост. Едно ПТП не видях.От малко повече от година съм в Англия. Навсякъде има камери,ограничения и уж ги спазват.Но през ден се удрят и задръстват пътя.Особено негрите и дъртите бабички.Ако някой два км преди разклонението се е престроил в дясната лента и кара с 35 м/ч деветдесет и седем процента е негър.И три процента е дърт бабс.Високата скорост не убива.

    Коментиран от #39

  • 20 Индиец

    13 7 Отговор
    Добре де, защот като почнат да глобяват за жяло и нежяло най-бедния народ в Европа ... пак куцо и съкато казва, че е правилно да се глобява защото някъде другаде го правили. ЕС показва, че не си глобява техните хора за допинг примерно, но нашите се глобяват ... стига с това сравняване, има двоен стандарт и тези камери и да се изплащат ... се изплащат от пари влезли в БГ и вместо да останат тук ... те отиват за поддръжка и покупка на нови камери, които не се произвеждат в България ... т.е. парите излизат от България. Това е ли е крайната цел на всички глоби. Замислете се, след 10 години зелени/сини зони ... няма нито един паркинг в центъра построен, само ги разжширяват и само се купуват нов паяци ... т.е. никакъв проблем не е решен, но парите пак илизат навън под формата на камьони или модерни автомобили на шефовете на паяците.

    Коментиран от #21, #33

  • 21 Гост

    9 1 Отговор

    До коментар #20 от "Индиец":

    Схващам ти идеята и съм съгласен.Макар че трудно разбрах написаното.Този език не е сред тези,които разбирам.Поздрави на всички,включително и чужденците.На българите искам да кажа:
    -Хора,уважавайте езика си!Благодарение на него все още ни има.За съжаление и омраза на всички врагове.
  • 22 реалист

    9 4 Отговор
    Причината за катастрофите беше липса на мантинели, не скоростта. Важното е че сега мантинели има... камерата надали ще допринесе особено за намаляване броя на проишествията.
  • 23 Чурулик чурулик

    11 4 Отговор
    Трябва с огнестрелно оръжие да се подходи и то по горната десна леща че та е оптиката на камерата а отдолу където е забита е светкавицата и пораженията са по малки
  • 24 Чурулик чурулик

    9 3 Отговор

    До коментар #6 от "Очаквано":

    И като додам с мотора с каската и мото облеклото ко ше запише охраняемата камера?мотолжия удря с кирката камерата и си тръгва в тъмното
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Чурулик чурулик

    10 2 Отговор
    Тази камера работи с радар които излъчва много слаб сигнал и се заедиства на няколко метра от камерата така че дори да имаш радар детектор да не те предупреди и да намалиш.....след като навлезеш в обсега на излъчвания сигнал както казах на около 3 метра и караш с по висока скорост се задеиства камера която започва да щрака много кадри в секунда и на база на движението на обекта спрямо броя кадри се изчислява скороста на колата ...камерата засична приближаващ се трафик така че снима първо при нарушение предния номер..а така поставена може да заснема и отдалечаващ се трафик тоест другата лента и водачите да не подозират че именно тях засича но всичко зависи от модела камера..решението е само 1 много куршуми в цялата оптика и отстрани попкутията да замине и електрониката а наи добре е демонтирането и и с чука по нея
  • 27 незнайко

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Пазарен Либерализатор":

    От къде разбрахте, че спреят е червен ? Да не сте го направили Вие ?
  • 28 Мимокмок

    1 2 Отговор
    Нали знаете кой ги плаща тия камери!Всичко е нашия г.з!!!!
  • 29 Боби гибито свищов стоян ников

    1 2 Отговор
    Аз съм против камерите също тук ако имаше щях да ги махна да си карам като цар внасям автомобили и си карам без номера що са ми тия камери ако сложат ще ги махна направо и да спомена вече тренирам и съм като животно сцепвам крушата и съм се спретнал за битки с м.....лите които ме биха в казиното
  • 30 Чичо Ангел

    3 2 Отговор
    Аман от борсуци. Кирка в г..а на таквизи специалисти. А наздраве!
  • 31 Оня с коня

    3 4 Отговор
    Добре де , малко по надолу на бензоностанцията седи патрулка с радар. Що не забие една кирка и там в предния капак направо 😁. Уникална държава ,уникален народ ,както казват едни симпатяги
  • 32 123

    3 3 Отговор
    Днес кирка, утре катастрофа! Вдругиден
    няколко ковчега. Да се моли,дано не са
    деца.Това ли иска?

    Коментиран от #38

  • 33 Булгар

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Индиец":

    Понеже според тебе сме най бедния народ, при нас има най-много регистрирани автомобили на глава от населението. Освен това всеки кара както си решиш без да се съобразява нито с останалите нито с законите. Камерите няма да свалят хората от автомобилите, но поне ще ги дисциплинират.
    Парите от сини и зелени зони не се събират за да се строят нови паркинги. Точно обратното е, опитват да намалят трафика и търсещите места за паркиране. Не повече паркинги трябват, а по-малко автомобили. На запад самото влизане в центъра се таксува 10 евро, паркирането отделно.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 АЗММММММММММММММММММ

    5 1 Отговор
    вижте тая тъпа камера нищо няма да промени нито бързото каране нито нищо. нека я тро6ат поне да им за какво да ни зимат парите .Еба я в камерата в Щутгарт има закон на магистралата с под 130 НЕ!!!!!! ОТ 130 нагоре А ТУКА 6ебеците като немогат да карат ДА СЕ ТРЕПАТ !!!!!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Бай Иван

    4 0 Отговор
    Трябва да правят актове и за бавно и некадърно шофиране
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 монтански

    3 1 Отговор
    Имам комшия на 73 г които често ходи до София през магистралата и казва че от Монтана до София не вдига повече от 80 км . ч Кажете това нормално ли е.

    Коментиран от #41

  • 41 Читател

    1 3 Отговор

    До коментар #40 от "монтански":

    Да, нормално е. След като с тази скорост се чувства сигурен в управлението на автомобила. И не пишете простотии, колко били опасни по-бавните от вас. Защото веднага проличава, че сте с развитие на недорасъл пубер.
  • 42 Жоро

    0 3 Отговор
    Трябва да си умствено ограничен за да направиш такова нещо. Тази камера е поставена с цел безопасност (шофиращите щът нещат намаляват скоростта и т.н. ). Този или иска през конкретните местоположения да минава с 120 и камерта му пречи или си мисли, че прави добро на другите. АКО го хванат дано да е по бързо прозиводство -> веднага съд и обществено полезен труд докато изплати 2те камери.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.