24 Ноември, 2017 18:48 1 416 2

17 г. затвор за мъж, убил новороденото си бебе

  • игнатово-
  • новородено-
  • тоалетна

Той първо удушил момиченцето, после го изхвърлил в тоалетната

Съдът призна за виновен В. Ангелов за убийството на новородената му дъщеря. Наложено му е наказание от седемнадесет години „лишаване от свобода“, което да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим, съобщиха от прокуратурата.

Подсъдимият Ангелов (на 32 години) от 2009 г. живеел на съпружески начала със С. Ц. първоначално в с. Долни Цибър, а след това в с. Игнатово, област Монтана. От съжителството те имат две деца – на 7 и 4 години. През пролетта на 2015 г. жената разбрала, че е бременна. С мъжа си решили на никого да не споделят този факт, като промените във външния вид обяснявали на близките с бъбречни проблеми.

Вечерта на 22.07.2015 г. Ангелов се прибрал в къщи и заварил жена му да ражда. Бебето се родило живо, плачещо и мърдащо крайниците си. Бащата изхвърлил пъпната връв, след което изнесъл новороденото момиченце в двора. Там го увил в дреха и го притиснал в областта на шията, след което усетил, че то спряло да се движи. Тогава подсъдимият отишъл до външната тоалетна и го изхвърлил в нея.

Когато се върнал в къщата Ангелов заварил жена си да лежи на пода в неконтактно състояние. Той я залял с вода, опитал се да й помогне, след което потърсил медицинска помощ на телефон за спешни случаи 112. С.Ц. била приета в МБАЛ – Лом, където след проведени реанимационни мероприятия била стабилизирана. При извършения по-късно преглед, лекарите установили признаци на скорошно раждане.

От заключението на съдебномедицинска експертиза на трупче на новороденото е видно, че детето е било родено доносено и жизнеспособно, без външни и вътрешни аномалии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    14 0 Отговор
    Смъртно наказание .Не искам да го дондуркат по затворите за сметка на моите данъци,а баща ми да взима 280 лв. пенсия.
  • 2 YAMAHA

    9 0 Отговор
    Линч за тея изроди