Last news in Fakti

25 Ноември, 2017 07:58 1 334 2

Пастрок преби до смърт 1-годишно дете

  • убийство-
  • дете-
  • пазарджик

Дете на 1 година почина след побой в Пазарджик. За 72 часа са задържани майка му и мъжа, с който тя е живеела на семейни начала.

Инцидентът е станал в ромската махала в Пазарджик.

Майката на детето е на 30 години. По първоначална информация мъжът е гледал детето. Двамата са от Пазарджик и са от ромски произход. По неизяснени към момента причини го е ударил. Двамата са откарали детето в болница, където е установено, че има черепно-мозъчна травма и по-късно е починало.

Сигналът за инцидента е подаден от спешна помощ. Говорителят на ОДМВР - Пазарджик Мирослав Стоянов потвърди за случая, но уточни, че информация ще бъде оповестена след като приключат процесуално-следствените действия, предаде радио Фокус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 1 Отговор
    М...ли. Да го трепат и тоя и тва е.
  • 2 qqqqq

    0 0 Отговор
    Циганска работа. Не виждам проблем.