Last news in Fakti

25 Ноември, 2017 22:32 2 389 10

Условна присъда за сводник, вербувал непълнолетни

  • сводник-
  • присъда-
  • махмуд

Условна присъда от една година и половина лишаване от свобода с три години изпитателен срок и глоба от 6 000 лева. Това е наказанието на 26-годишния Махмуд А. от бургаския квартал „Победа“, принуждавал бедни момичета да проституират.

Присъда бе произнесена от Районния съд в града след постигнато споразумение между защитата на подсъдимия и прокуратурата.

Според обвинението в продължение на осем месеца – от юни 20016 г. до изобличаването му през февруари т.г. Махмуд е предлагал на различни клиенти сексуалните услуги на две момичета. Девойките били от изключително бедни семейства.

Първа в капана попаднала Ф.О. Сводникът действал по изпитана схема. Прелъстил момичето, обещал й дълга и пламенна любов, а след месец пуснал снимката й в сайт за запознанства и бургаски седмичник, като под кадъра на разголеното момиче написал тарифа за нестандартни удоволствия.

Така по каналния ред възлюбената-вече проститутка, приела върволица от самци и неверни съпрузи. Докато схемата била в разгара си, Махмуд завъртял главата и на нейна приятелка.

Момичето нямало още навършени 16-години, когато приело в леглото си първия клиент. Последвали още. За добре свършената работа, сутеньорът обещавал и бонуси, съобщава burgasinfo.com.

Поточната линия секнала след намесата на МВР.

Махмуд е задържан, но по-късно е пуснат срещу парична гаранция от 8 000 лева. С решение на съда сумата ще му бъде установена, а забраната да напуска страната – свалена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съдът има чувства

    14 0 Отговор
    И съдиите са хора и те се ползват от такива услуги
  • 2 Корупция

    15 0 Отговор
    Дано Господ да ни избави от тези лоши съдии които са във всички нива на съдебната ни система, и да ни даде Съдии които съдят праведно, защото от тази ситуация само Господ може да ни избави!
  • 3 Пак

    19 0 Отговор
    Такива в нормалните държави биха им дали поне 5 години затвор. А в арабските държави мисля че ги убиват с камъни, съдиите също!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ГГГГГ

    14 0 Отговор
    Тук по за е....е е прокурора съгласил се на сделка.
  • 6 батко бугар

    13 0 Отговор
    Не видях никъде българско име, даже и инициалите на едното момиче. Това горното е нормално за етнос, който адмирира бракосъчетанието на 12 години и отглеждането на дете, респ. ставането на прародител на - съотв. 13 / 26 години.
    Заключение - МИ..., ТЕ НА 16 ГОДИНИ СА ВЕЧЕ НА ТРИ РАЗВОДА СПОРЕД ТЯХНИТЕ СИ ЗАКОНИ, ЗА КВО НЕПЪЛНОЛЕТИЕ СТАВА ВЪПРОС.
    Има едно правило за законите, те важат за всички. Вкарайте го тоя при "загорелите" батковци в затвора и продължавайте да вкарвате разни тарикати и да видим, дали ще продължат да го правят небългарите това даже и с българските момичета!!!
  • 7 Умникът

    3 1 Отговор
    От юни 20016г или от юни 2016г:-)
  • 8 The TRAPPER

    8 0 Отговор
    За 8 месеца пича е изкарал 100 бона. От утре ставам сводник. Щом ще се разминавам с условна . Защо да работя за 600лв. ?
  • 9 гост

    3 0 Отговор
    Махмуд ако вербува, пребие и склони към проституция дъщерята на съдията дали ще получи пак условна от същия съдия? Условните присъди са за много леки провинения, не са за порочни криминални практики. Махмуд изкарва по 6х.лв на месец, не му пука от такава глоба, а вероятно няма и да я плати, нали е безработен. Докога, голспода съдии, ще се плюете в лицето на нормалните данъкоплатци?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.