Last news in Fakti

25 Ноември, 2017 18:17 1 223 4

Пастрокът, убил бебето, го блъскал по главата, защото плачело

  • убийство-
  • дете-
  • пазарджик

Едногодишното момченце, което почина след побой в ромската махала на Пазарджик, е загубило живота си заради травма в областта на главата, сочи извършената аутопсия. Това съобщи говорителят на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов.

Жестокото убийство е станало в ромската махала "Изгрев". Роднини закарали в спешния център на болницата безжизнено едногодишно момченце. То е починало там, а лекари се обадили на разследващите тъй като по телцето имало следи от побой.

Незабавно били задържани майката на детето М.Х.- 30 г. от пловдивското село Триводици и 27-годишният С.Й. от Пазарджик, с който тя съжителствала.

В хода на разследването било изяснено, че жената често оставяла детето на приятеля си. Момченцето обаче силно зависимо от нея плакало често. За да го накара на млъкне афектираният мъж използвал жесток метод, като нанесъл удари в областта на главата на бебето.

Всички действия на разследващите са докладвани на прокурор от Окръжната прокуратура в областния град.

От своя страна магистратите са удължили срока на задържане на мъжа и жената със 72 часа. Работата по пълното изясняване на случая продължава, образувано е полицейско производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Кака Гинка

    0 1 Отговор
    За какво ли са им деца на на такива хора,те само им пречат! И въпреки това раждат ли,раждат...
  • 3 Пичкар

    1 0 Отговор
    Потресен съм....
    Да бъде СМЪРТ.
  • 4 Някой

    0 0 Отговор
    Циганска работа,жалко за детето!!