Last news in Fakti

26 Ноември, 2017 09:16 1 548 1

Издирват бургазлия за взломна кражба (ВИДЕО)

  • взломна кражба-
  • бургас-
  • видео

Собственик на нова сграда в Бургас издирва самоличността на бандит, ударил обекта му. Престъплението е станало в ранните часове на 24-и ноември в имот на пътя за кв. "Горно Езерово", срещу авгоморга "Капчето".

Сградата, която е от смесен тип - със сервиз и жилищна част, все още е в ремонт.

"Отвсякъде си личи, че човекът е професионалист. Влиза в сградата, без да разбива вратата. Както се вижда и на кадрите - отваря вратата с железен лост за няколко секунди. Няколко минути преди това обикаля около обекта с колело - най-вероятно, за да огледа района. Не се спира и пред това, че има камери и СОТ", разказа за "Флагман" Мариела Муладжикова - собственик на имота.

Тя предостави и кадри, за да може мъжът да бъде разпознат.

Според нея бандитът познава сградата, тъй като е добре подготвен за удара - с маска и шапка, за да не му се вижда лицето. Престоят му в сградата продължава около 2 минути. Все още не е установено какво е откраднал, тъй като обектът е пълен със строителни материали.

"Може да е и наш познат. Облечен е добре - с камуфлажно яке, скъпа раница и обувки. Не е циганин със сигурност", каза още Муладжикова.

Това е второто посегателство срещу имота. Преди около 1 месец крадци са нахлули вътре, когато все още обектът не бил охраняван от СОТ и нямало камери за видеонаблюдение. Задигнати са кабели и тръби за парно. Полицията в Бургас е информирана и работи по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз съм

    2 0 Отговор
    Като си ги слагате тез камери,където не им е мястото.Ще им снимате партенките само.Бива нали снима мерджана.