Last news in Fakti

27 Ноември, 2017 16:07 3 124 18

Задържаха мъж от Шумен, пребил кучето си

  • куче-
  • шумен-
  • каракачанска овчарка
Задържаха мъж от Шумен, пребил кучето си - 1

68-годишен гражданин на Шумен, пребил кучето си, е задържан за 24 часа в полицията, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

Сигналът, че мъж удря с твърд предмет каракачанска овчарка е постъпил малко след 13,30 часа вчера от гражданин на телефон 112. Полицейски екип е изпратен на ул. “Люлебургас“. Изяснена е самоличността на мъжа – С.С. на 68 години от Шумен.

Той обяснил пред полицаите, че кучето го е ухапало и затова го ударил.

Четириногото е транспортирано за преглед в приюта в града. Работата по изясняване на случая продължава под надзор на прокурор от Районна прокуратура - Шумен.

Започнато е досъдебно производство за извършено престъпление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 котките също имат права

    20 9 Отговор
    Всеки ден бантустанските уроди си пребиват децата и жените си, но на полицията не и пука въобще, убиват и изнасилват стари хора и на полицията не и дреме, обаче някой ударил кучето си и веднага го задържат за 24 часа???????
    Ей, това е БЪЛХАРИЯ, страната на кучетата и кучешкия живот!
    Колко кучелюбиво общество, накрая ще останат само кучетата и циганите.
  • 2 Бесен Язовец

    18 4 Отговор
    И аз преди години си намерих един каракачанец който изпохапа целия квартал и чак тогава разбрах що е бил изгонен подарих го на едни хора от с.Мрамор и там също беше продължил да ръфа наред.Извод породата Каракачанка не е създадена да живее между хората а между овцете!както и вс.пастирски кучета като искаш дом.любимец си взимаш Пекинез а не стражево куче
  • 3 Пазарен Либерализатор

    22 1 Отговор
    А какво да кажа аз, като миналата седмица комшията с тумба пияни авери псувайки и кълнейки заклаха съсвем невинно и беззащитно прасе, теглиха му ножа значи и го ликвидираха най-безцеремонно, после се изгавриха с трупа като го одраха и му извадиха вътрешностите....

    Коментиран от #4, #6

  • 4 спасете прасето

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пазарен Либерализатор":

    Малуейййй, какви зверове! Къде е зоополицията?
    Веднага за 24 часа в управлението.
  • 5 спасете прасето

    13 8 Отговор
    Скочи ли ми куче го трепя и окото ми няма да мигне!
    Ще ме осъдят ама друг път, направо ще се оплача на съда за нарушение на човешките права.
    Предполагам, че издигането на кучето в божествено животно се дължи на кефа на Вожда, който е фен на кучетата, а също така и на парите, които тарикатите от гроб помпат в защита на помиярите.

    Коментиран от #11, #12

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 един

    12 8 Отговор
    Каракачанката е много специална порода. Не става нито за двор, а още по-малко за апартамент или къща. Това е порода, която не се храни с месо, а само с хляб и евентуално попара с прясно мляко, и трябва много да се движи. Иначе се изнервя и кучето става непредвидимо. Типично овчарско куче, създадено по цял ден да тича след стадата. Независимо от всичко, да биеш животно е все едно да биеш дете! Това е присъщо на определен вид хора, характерни с примитивна жестокост и умствена изостаналост. Подигравката с прасето е отвратителна! Канибалска тъпа и гадна държава, това сме ние! Понякога на човек му хрумва да се оттегли някъде в някое село заради спокойствието, природата и т.н. Но отвратителното безмилостно отношение към животните е непоносимо, нашите села просто не стават заради отвратителната жестокост на селяните!

    Коментиран от #9

  • 8 Фифи

    4 8 Отговор
    Тоя заслужава затвор
  • 9 Пазарен Либерализатор

    14 4 Отговор

    До коментар #7 от "един":

    Пълни изроди, заклаха беззащитното невинно прасе, одраха го, извадиха му вътрешностите и режеха радостни от плътта му, която настървено опичаха и после екзалтирано поглъщаха с вино от буркани.... Имат още едно прасе - Маринчо, него щели да убиват преди Коледа....Варвари!

    Коментиран от #10, #17

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ZASHTITNIK

    1 5 Отговор

    До коментар #5 от "спасете прасето":

    TI SE EBESH NALI KOLKO PARI ? JALAK PEDERAS!!!
  • 12 Пазарен Либерализатор

    9 1 Отговор

    До коментар #5 от "спасете прасето":

    Закона позволява при неизбежна самозащита да умъртвиш животно, защитавайки себе си, друг човек или друго животно - примерно ако куче нападне добитъка ти най-спокойно с всякакви средства може да умъртвиш агресивното животно. Случаите, когато куче нападне човек изобщо не е нужно да ги обсъждаме.

    Коментиран от #13, #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Acura 99

    4 3 Отговор
    Аве вие сте ненормални в България, ужас
  • 16 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    /Acura 99 / "Рибата се вмирисва от към главата!"
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 The TRAPPER

    1 0 Отговор
    Хайде сега в панделата , като не знае кое се бие и кое се е..е ..