Last news in Fakti

28 Ноември, 2017 16:08 1 510 4

Побойниците от Несебър остават в ареста

  • побой-
  • общинари-
  • несебър-
  • цигани

Преди броени дни циганите пребиха общинари в морския град

Побойниците от Несебър остават в ареста - 1

По искане на Районна прокуратура - Несебър съдът задържа под стража 43-годишния Георги К. и 17-годишния му син Илийчо М. На 21 ноември двамата цигани пребиха безпричинно общинари зад магазин в града.

Побойниците нанесли множество удари с ритници, юмруци и дървен сап с метален накрайник на Христо Р., който изпълнявал служебните си задължения. Причинили му лека телесна повреда, изразяваща се в контузна рана на лицето.

Също така, те са обвинени и за това, че нанесли безпричинно побой и на Дойчо В., длъжностно лице - работник в Общински приют за безстопанствени кучета в отдел "Екология" при общ. Несебър. Причинили му две средни телесни повреди - фрактура на ребра и фрактура на левия крак.

По отношение на Илийчо М. са налице различни правни квалификации на деянията, тъй като той е непълнолетен.

Според прокурора, налице е обосновано предположение за това, че Георги К. и Илийчо М. са извършили престъплението, за което са обвинени. Представителят на държавното обвинение е категоричен, че те могат да извършат ново престъпление или да се укрият.

Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража обвиняемите. Определението на Районен съд - Несебър може да бъде обжалвано пред Окръжен съд - Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Public Owner

    12 0 Отговор
    Ние сме нацисти с добри сърца, мразим комунизма и черните деца!

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Public Owner

    7 0 Отговор
    Също се чудя къде са мутрите дето лятото много "пазят" курортите!? На мен лично и приятелката ми ни светкаха с фенерчета в лицето и крещяха на отвратителен миекащ диалект лятото като бяхме по морето задето сме се разхождали по плажа вечер - значи сме крадци, и заплашваха. Плажа бил "частен" и трябва да напуснеме, иначе сме щели да ядем бой ако ни видят пак. А сега зимата са се скрили вдън земя, батерийте от фенерчетата им са свършили и нямат пари за нови. По цял ден са във "фейса" . Имат само 5 лв. за гориво за голф-а да стигнат фитнеса за да поддържат бабанката и чакат следващото лято. А циганите пред това време им бият общинарите. Ама аз защо ли очаквам повече от слабоумни мутри. Мислех, че тормозят м...лите, ама съм бил в голяма грешка. Жалки предатели с промит мозък.
  • 3 Брат ми

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Public Owner":

    Да, така е. :) 88
  • 4 Хайдрих

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "Public Owner":

    Дай го цялото брат:Ние сме нацисти със добри сърца,Мразим комунизма и черните деца! От Циганче сапунче от Циганката две от циганската махала прах за пране! Не искам аз богатства не искам аз пари, а искам аз да видя как ГЕТОТО ГОРИ!!