Last news in Fakti

29 Ноември, 2017 10:10 1 615 2

Откриха дрога в кола, шофьорът надрусан

  • дрога-
  • амфетамин-
  • метамфетамин

Среднощен екшън се е разиграл на кръговото бул. "Захари Стоянов" в посока Созопол. Патрул на Четвърто РУ спрял за проверка съмнително Subaru Legacy с бургаска регистрация около 15 минути след полунощ, съобщи "Флагман".

Зад волана на лекия автомобил бил бургазлията Николай А., а него пътували приятелите му - 25-годишният Никола Т. и 30-годишният Слави У.

По време на претърсването са намерени и иззети пликчета с жълто кристалообразно вещество -метамфетамин. 24-годишният шофьор е тестван за употреба на наркотични вещества, като е отчетена положителна проба за употреба на канабис, амфетамин и метамфетамин.

Николай е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тодик

    0 2 Отговор
    И този калкулатор го признават в съда голям смях знаят ли господата от полицията в което се съмнявам че в модерната кулинарна техника на модерна европа в храни и напитки се сдържа почти цялата Менделеев таблица а що се отнася до своеволията на корупционерите така наречени полиция знаят ли че човек се ражда свободен и единствен съда решава за тези 24часа отнемане на свобода човек е невинен до доказване на противното тази криворазбрана свободия от полицията ни5779
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Ах морето,ах морето...не е ванаааааа
    Да живеят батките...