Last news in Fakti

30 Ноември, 2017 15:07 2 298 1

Младежи задигнаха техника от училище във Вършец

  • вършец-
  • кражба-
  • училище

Криминално проявените крадяли редовно от СОУ "Иван Вазов"

Младежи задигнаха техника от училище във Вършец - 1

Полицията в Монтанско залови двама младежи, откраднали мултимедийна техника от СОУ „Иван Вазов” във Вършец.

По данни на областната дирекция на МВР в Монтана, е установено, че извършители на престъплението са криминално проявените И.И. (28 г.) и 16-годишен, и двамата от Вършец. Те са направили пълни самопризнания. От беседите с тях и снетите обяснения е установено, че техниката е продадена на местен жител за 60 лева. Тя е установена и предадена в районното управление във Вършец.

Наскоро двамата извършили и друга кражба от училището. Влезли незатворен прозорец в закусвалнята, намираща се в столовата, откъдето прибрали 800 лв. Двамата са направили самопризнания по случая.

В хода на разследването е установено, че в края на ноември двамата апаши взломили и долен панел на входна врата и проникнали в тотопункт на ул. "Република" в курортния град, откъдето отнели неустановено брой тото фишове и 3 лотарийни билета с изплатени суми, които останали в непълнолетния.

Работа по случая продължава РУ-Вършец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    2 0 Отговор
    Крали, признавали, крали, признавали... и неосъдени и свободни. Струва ми се, че тия са тъмнозелени в една истинска европейска, демократична, свободна и правова държава, както би писал/а юрист/ката.