4 Декември, 2017 14:08 2 786 1

Фалшив сигнал: Пребиха ме, отвлякоха жена ми

  • побой-
  • отвличане-
  • елена

Любовни драми из Великотърновско

Фалшив сигнал: Пребиха ме, отвлякоха жена ми - 1
Снимка: Shutterstock

Изоставен мъж от Златарица подаде фалшив сигнал за отвличане на половинката му и вдигна на крак местната полиция. Служители на полицейското управление в Елена започнали да разследват въпросното "отвличане" на 43-годишна жена. Сигналът за "престъплението" бил подаден вчера от 46-годишен мъж от Златарица, който съобщил, че същата нощ в дома му са влезли четирима мъже, нанесли са му побой и са отвлекли жената, с която живеел на семейни начала.

На местопроизшествието бил извършен оглед и започнало разследване. 43-годишната жена, обявена за отвлечена, била открита при роднините си в с. Светлен. Оказало се, че от известно време тя живеела с Янко в балканското градче на семейни начала. Двамата се запознали, докато били на гурбет - били берачи на боровинки в Швеция. На родна земя обаче нещата между двамата не вървели, защото мъжът изпивал всичко, което изкарвал.

Жената повикала близките си да я приберат с багажа. Мъжът ѝ обаче започнал да я дърпа, скарали се и тогава "похитителите", сред които и съпругът на дъщерята на жената, го ступали. После си тръгнали, заедно с изгората. Тъй като телефонът на изоставения останал у нея, на сутринта той се ожалил в полицията, че е нападнат, а жена му - отвлечена.

Работата по изясняване на случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любопитен

    4 1 Отговор
    Били берачи на боровинки! Така модерно в България, се нарича просията в Швеция! 100 просят за един, а той си вдига палати в България! Ама колкото и пари да имат, тези индивиди еволюционно са 10 000 години назад от човека! Така че с пари толкова голям период от време не може да се прескочи!