Last news in Fakti

7 Декември, 2017 10:29 1 971 2

Маскирани с бухалки нахълтаха в столична гимназия

  • пгме-
  • гимназия-
  • маскирани-
  • бухалки

Няма пострадали при инцидента

Маскирани с бухалки нахълтаха в столична гимназия - 1

Група маскирани младежи, въоръжени с метални пръти и бухалки, са нахлули в сградата на Професионалната гимназия по механоелектротехника в София, съобщи БНР.

Инцидентът, при който няма пострадали, е станал в късния следобед вчера. Охраната и учителите са повикали полиция, но докато служителите на МВР пристигнат на място, маскираните са успели да избягат.

По всяка вероятност нападателите са издирвали някои от учениците, разказват очевидци. По случая се води разследване. МВР издирва нападателите и засега не дава по-подробна информация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Той

    3 0 Отговор
    Осем човека отиват да бият един-тва днешната младеж само п..ки!С маски с оръжия-това се случва в "най-добрия град" за живеене!
  • 2 гост

    1 0 Отговор
    Колко време се изисква да влезеш в гимназия и да обикаляш и търсиш някои човек там? Да кажем 10мин. Охраната за колко време подава сигнал и МВР за колко време трябва да пристигне и да затвори училището? Трябва да е под 5мин.