Last news in Fakti

14 Декември, 2017 18:48 1 836 3

Трима непълнолетни извършиха два въоръжени грабежа

  • непълнолетни-
  • въоръжен грабеж-
  • шумен

Двама души са обрани и заплашени с оръжие

Трима непълнолетни от Шумен бяха хванати от полицията за грабеж. Младежите са се маскирали и пресрещнали 30-годишна жена. Единият от тях насочил срещу нея оръжие. Жената побегнала, но те я настигнали и й нанесли удар в областта на окото. Малко след това побегнали в неизвестна посока, вероятно заради преминаващ близо автомобил.

Жената съобщила в полицията и полицейските служители установили извършителите - три 17-годишни момчета от града. При извършените разпити те направили самопризнания и разказали за още един случай от същата вечер. Малко след като ударили жената се укрили до паркирани леки автомобили на ул.“Люлебургас“. Нападнали мъж, който минал край тях, използвали оръжие, за да го заплашат и му поискали пари. Мъжът им дал 5 лева и продължил. За случая потърпевшият съобщил днес в късния следобед в РУ- Шумен.

По време на проверката криминалисти намерили в единия 17-годишен шуменец два незаконно притежавани газови пистолета и богат арсенал от хладни оръжия, който включвал 12 ножа с различна големина, седем бокса, метален елемент с множество остри върхове , известен като шурикан.

Непълнолетните не са криминално проявени. Работата по изясняване на образуваната преписка продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Public Owner

    13 1 Отговор
    Тези 'младежи' са глутница цигани, имам познати от гр. Шумен и ми казаха. Хванали са ги защото са тъпи разбира се - точно са се прибирали към леговището си и полицаите са ги набарали.
    Ние сме нацисти с добри сърца, мразим комунизма и черните деца!
    Весели празници на всички българи и тъжни празници на всички чужденци в България, без изключение! Аз добро от чужденец не съм нито видял, а не съм и чул и разбрал да има.
  • 2 Cska

    13 1 Отговор
    Долу черната сган на сапун
  • 3 Юрист

    4 0 Отговор
    Ох майко,тези др.сльовци как си плачат за една "неизбежна самоотбрана"и после да пишат журналята как са застреляни деца.